علی رضا صولتی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اطلاعات دانشآموختگان قبل از سال ۷۹ در سامانه سجاد نگهداری می شد که به دلیل شرایط نرم افزاری زمان خود، ابزار خوبی برای نگهداری اطلاعات دقیق نبود.
وی ادامه داد: ولی با این وجود چون برخی از فارغ التحصیلان به این سامانه مراجعه می کردند همچنان نگهداری می شد، برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی و یا مشکلات موجود، در یک طرح فوری در سه مرحله سعی کردیم مشکلات را رفع کنیم.
معاون درآمد و سرمایه گذاری صندوق رفاه دانشجویان افزود: برهمین اساس کل اطلاعات سامانه سجاد به سامانه جدید (فاز دوم) منتقل شد و همچنین به دانشجویان اجازه دادیم برای تسویه حساب به نزدیک ترین دانشگاه مادر مراجعه کنند و دانشگاهها نیز موظف شدند نسبت به تسویه حساب فارغ التحصیلان از سایر دانشگاه ها نیز اقدام کنند.
وی افزود: با توجه به این مطلب که دانشجویان باید رسید پرداختی خود را اسکن کرده و به صندوق ارسال کنند و مشکلاتی که دراین مسیر وجود داشت سامانه جدیدی ارایه شد که به زودی رونمایی می شود.
صولتی افزود: این سامانه جدید اجازه میدهد تمام پرداختهایی سامانه سجاد که از طریق بانک ملی انجام میشد و مشکلات بسیاری هم داشت، بصورت الکترونیکی انجام میشود. برهمین اساس به بانک ملی بخش نامه خواهد شد که پذیرشی به صورت غیرالکترونیکی صورت نگیرد .
وی ادامه داد: سامانه جدید که سامانه پرداخت الکترونیکی سجاد نام دارد، بصورت آزمایشی کار خود را شروع کرده که به زودی رونمایی می شود، پس از رونمایی از این سامانه نحوه پرداخت و دریافت تسهیلات در صندوق رفاه دانشجویان شفاف تر شده و جلوی سوءاستفادههای احتمالی را میگیرد و میتواند کمک کند مطالبات عقب افتاده را زودتر دریافت کنیم.
صولتی ادامه داد: در یک فاصله حداکثر یکماهه تمام پرداختهای بانک تجارت صندوق رفاه نیز الکترونیکی خواهد شد و دیگر هیچ پرداختی بصورت دستی نخواهیم داشت و تمام پرداختها از طریق سامانه انجام میشود.
معاون درآمد و سرمایه گذاری صندوق رفاه دانشجویان افزود: با وجود گسترش اینترنت سهم پرداخت های الکترونیکی در صندوق رفاه دانشجویان بیش از ۳۵ درصد نیست که ما امیدواریم این سهم را به ۱۰۰ درصد افزایش دهیم .
نظر شما