پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۰

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود:

۶۹ رشته دکتری و کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شاهرود تدریس می شود

۶۹ رشته دکتری و کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شاهرود تدریس می شود

شاهرود -رئیس دانشگاه آزاد شاهرود از ادامه روند بررسی و تصویب رشته های این دانشگاه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد و گفت: در این واحد، ۱۷ رشته دکترای تخصصی و ۵۲ رشته کارشناسی ارشد تدریس می شود.

احمد دزیانیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: روند بررسی و تصویب کلیه رشته های جدید دکتری و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در وزارت علوم، تحقیات و فناوری ادامه دارد و انشالله تا پایان سال با توجه به مهلتی که از سوی وزارت علوم داده شده این امر محقق خواهد گشت.

وی افزود: ثبت نام داوطلبان در رشته های مختلف این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی برای حضور در کلاس برای مهرماه سالجاری انجام شده و تمامی رشته های این واحد دانشگاهی در دفترچه ثبت نام مذکور موجود بوده است و بنابراین هیچ نگرانی برای داوطلبان از این بابت وجود ندارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود خاطرنشان کرد: همانطور که دکتر غریبی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی کشور هم اعلام کرده اند مدیران و کارشناسان وزارت علوم در نتیجه یک سری بازدید های متعدد از واحد های دانشگاهی سراسر کشور به خوبی از دستاوردهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه آگاه شده‌اند و اعلام خبر رشته‌های مصوب دانشگاه آزاد اسلامی توسط وزارت علوم بیشتر در جهت تقویت این حرکت است.

دزیانیان گفت: دکتر شریعتی نیاسری معاون محترم آموزشی وزارت علوم نیز چندی پیش اعلام کرد اقدامات لازم برای تصویب رشته‌های باقیمانده انجام شده است.

وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با دارا بودن ۱۷ رشته دکترای تخصصی و ۵۲ رشته کارشناسی ارشد دارای بالاترین تعداد رشته ها در استان سمنان و در بین واحدهای دانشگاهی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در خاتمه گفت: بارها و بارها بازرسان مختلفی از وزارت علوم و نیز سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی از امکانات و توانمندی های این دانشگاه بازدید کرده اند و همواره بر توان علمی و پژوهشی این دانشگاه صحه گذاشته اند.

کد خبر 2783892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha