به گزارش خبرنگار مهر، سید صفر قائمی دوشنبه در نشست پشتیبانی از اردوهای جهادی و هجرت میانه اظهار داشت: بسیج ثمره ارزشمند انقلاب اسلامی و نهادی اجتماعی است و بسیج سازندگی نیز به عنوان یک دستگاه اجرایی در کنار وظیفه پاسداری در عرصه های مختلف مشغول به اجرای ماموریت های محوله است و بر همین اساس امسال ۷۴ طرح را در قالب اردوهای جهادی و هجرت اجرا خواهد کرد.
وی اعتبار تخصیص یافته برای اجرای این طرح ها را ۷۰۰ میلیارد ریال و اولویت اصلی برنامه های سازمان بسیج سازندگی را محرومیت زدایی و خدمات رسانی به قشر محروم عنوان و تصریح کرد: البته ورود بسیج سازندگی در اجرای طرح های عمرانی به معنای ضعف دستگاه های اجرایی نیست و تنها در راستای کمک به اجرای بهتر و سریع تر صورت می گیرد.
مسئول بسیج سازندگی آذربایجان شرقی به برگزاری اردوهای جهادی نیز اشاره کرد و گفت: مشارکت گروهای مختلف سنی و شغلی در سازندگی کشور و غنی سازی اوقات فراغت تعطیلات تابستانی مهمترین هدف اردوهای جهادی و هجرت است که تلاش می کنیم با حمایت مادی و معنوی مسئولان این طرح ها هرچه بهتر اجرا شوند.
وی بر نشر و گسترش فرهنگ جهادی به عنوان دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی، تحقق اقتصاد مقاومتی و اجرای فرامین رهبر فرزانه انقلاب را از مهمترین وظایف این سازمان برشمرد و افزود: سال گذشته در همین راستا ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار تسهیلات با سود کم تخصیص یافت و در سال ۹۴ نیز ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار تامین شده و بدنبال ایجاد کارگاه های کوچک و زود بازده و استفاده از ظرفیت های موجود در سطح شهرستان ها هستیم تا با کمک به تولید و نظارت و جمع آوری محصولات تولیدی گامی در جهت ایجاد اشتغال در سطح استان برداشته شود.
نظر شما