به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کرموند شامگاه دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان لرستان اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب لرستان ۲۴ شهر را تحت پوشش دارد که بیش از ۳۶۰ هزار انشعاب آب و حدود ۱۸۰ هزار مشترک فاضلاب در این ۲۴ شهر وجود دارد.
وی با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان سال گذشته حدود ۱۱۰ میلیون متر مکعب تولید داشته است، عنوان کرد: از این مقدار کمتر از ۸۰ میلیون متر مکعب آن به فروش رفته و قبض صادر کردیم که به این معنی است که حدود ۳۰ درصد از آب تولیدی ما بدون درآمد است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان وجود انشعاب های موازی را علت بدون درآمد بودن ۳۰ درصد آب مصرفی دانست و ادامه داد: سیاست های تشویقی برای این افراد در نظر گرفته شده که به بانک معرفی شده و برای انشعاب وام دریافت می کنند.
کرموند تصریح کرد: کسانی که انشعاب پشت کنتوری دارند اغلب کسانی هستند که از اشکال مصرف این گونه آب ازنظر مراجع شرع را نمی دانند و با تبلیغ و اطلاع رسانی در این بخش عمده انشعاب ها جمع آوری خواهند شد.
وی روشن گری مردم برای استفاده نکردن از انشعاب غیرمجاز را روش شرکت آب و فاضلاب لرستان دانست و افزود: اما اگر باز قانون شکنی انجام شود به خاطر احقاق حق مشترکین خوش حساب با صاحبان انشعاب های غیر مجاز برخورد قانونی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به اینکه چهار شهر خرم آباد، بروجرد، الیگودرز و پلدختر دارای تصفیه خانه فاضلاب هستند، خاطرنشان کرد: در خرم آباد سه واحد تصفیه خانه فاضلاب داریم که با ظرفیت کامل در حال کار هستند و عمده شهر به جز محل هایی که گسترش جدید داشتند تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارند.
کرموند با بیان اینکه خرم آباد در زمینه تاسیسات فاضلاب یکی از شهرهای کشور با شاخص مطلوب است، یادآور شد: در دورود و نورآباد مشکل فاضلاب داریم که در حال اجرای شبکه در این شهرها هستیم.
وی عنوان کرد: تلاش داریم که در سال جاری تصفیه خانه ها را به بخش خصوصی واگذار کنیم که سرمایه گذارانی هم پیدا شده و استاندار کمک های بسیار زیادی در جذب این سرمایه گذاران انجام داده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان ادامه داد: بخشی از نیاز آب کشاورزان مناطق از پس آب این تصفیه خانه های فاضلاب تامین می شود.
نظر شما