پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۲۷

امام جمعه کرمان:

قیمت آب بسیار اندک است/لزوم پرهیز از اسراف آب در کرمان

قیمت آب بسیار اندک است/لزوم پرهیز از اسراف آب در کرمان

کرمان - نماینده ولی فقیه در استان کرمان با اشاره به قیمت پایین آب گفت: دولت و مجلس باید با تدبیر قیمت آب را به حدی بالا ببرند که آبی که منشاء حیات است تا این حد ارزان نباشد که شهروندان اسراف کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید یحیی جعفری پیش از ظهر سه شنبه در دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان و معاونینش با وی، گفت: بیش از ۳۰ سال قبل به مسئولین وقت در رابطه با وضعیت آب کرمان هشدار دادم اما کاری صورت نگرفت تا الان که بحران آب بوجود آمده است.

وی افزود: در رابطه با وضعیت آب، استاندار کرمان تا اندازه ای ورود پیدا کرده و با کمک نمایندگان مجلس بحث انتقال آب از بهشت آباد و خلیج فارس مطرح است که در صورت تامین بودجه حداقل چهار الی سه سال آینده انجام می شود.

امام جمعه کرمان ادامه داد: شما با تدبیر هنرمندانه مانع ایجاد بحران در سطح استان کرمان شده اید.

آیت الله جعفری در ادامه بیان داشت: متاسفانه مردم ما به اسراف عادت کرده اند و این امر به فرهنگ تبدیل شده، دولت و مسئولین باید تدابیری اتخاذ کنند که برای اسراف کننده صرف نداشته باشد اسراف کند.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان در ادامه بیان داشت: قیمت همه چیز بالا رفته غیر از مساله آب که قیمت آن پایین است.

امام جمعه کرمان گفت: مسئولین باید فکر اساسی کنند اگر در سطح کشور جلسه ای قرار است در رابطه با آب تشکیل شود از مسئولین استانها افرادی را دعوت کنند تا مسائل و مشکلات کار را تبیین کنند .

امام جمعه کرمان خطاب به مدیرعامل آبفا کرمان بیان داشت: اجر خدمت شما از نماز شب خواندن بالاتر است شما معجزه می کنید که به هر شکل ممکن آب مردم را تامین می کنید؛ اما دولت و مجلس باید با تدبیر قیمت آب را به حدی بالا ببرند که آبی که منشاء حیات است تا این حد ارزان نباشد که شهروندان اسراف کنند.

وی در پایان گفت: خداوند وعده داده کسانی که اسراف و تبذیر می کنند مورد لطف و عنایت خود قرار نمی دهد بلکه آنها را عذاب می کند و یکی از عذابها، مسائلی است که توسط خود بشر از جمله کم آبی بوجود می آید.

کد خبر 2785742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha