پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۳:۱۷

بیست و ششمین دوره لیگ جهانی؛

برنامه فشرده تیم ملی والیبال نفس شاگردان کواچ را می‌گیرد

برنامه فشرده تیم ملی والیبال نفس شاگردان کواچ را می‌گیرد

تیم ملی والیبال ایران بعد از پایان رقابتهای لیگ جهانی تا شروع مسابقات جام جهانی ژاپن برنامه‌ای فشرده را پیش روی دارد که به طور حتم کار را بر ملی‌پوشان کشورمان دشوار خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی والیبال ایران تا شروع رقابتهای جام جهانی ژاپن که با حضور ۱۲ تیم برتر دنیا برگزار می‌شود و انتخابی المپیک ۲۰۱۶ ریودوژانیرو محسوب می‌شود برنامه فشرده‌ای را پیش روی دارد. برنامه‌ای که به طور حتم کار را برای ملی‌پوشان کشورمان سخت خواهد کرد.

اعضای تیم ملی والیبال ایران که بلافاصله پس از پایان تعطیلات نوروز برنامه‌های آماده سازی خود را شروع کرده بودند و پس از چند هفته اردو در تهران، به اردوی اروپایی رفتند تا در دو کشور چک و فنلاند بازی‌های تدارکاتی برگزار کنند در ادامه به آمریکا رفتند تا دیدارهای خود را در لیگ جهانی ۲۰۱۵ شروع کنند. سفر به لهستان و روسیه و برگزاری چهار بازی با این دو تیم و بازگشت به تهران برای برگزاری شش بازی خانگی نیز ادامه کار تیم ملی قرار گرفته است.

اما برنامه‌های تیم ملی در پایان لیگ جهانی فشرده‌تر هم خواهد شد. تقریبا ۱۰ روز پس از پایان لیگ جهانی، مسابقات جام ملت‌های آسیا به میزبانی ایران در تهران برگزار خواهد شد و ملی‌پوشان ایران در این تورنمنت به مصاف قدرت‌های سنتی شرق آسیا خواهند رفت.

جام واگنر لهستان که با حضور چهار تیم قدرتمند والیبال جهان همه ساله انجام می‌گیرد تورنمنت دیگری است که شاگردان کواچ پیش روی دارند و این بار یک هفته پس از پایان جام ملت‌ها در تهران باید راهی لهستان شوند تا در این تورنمنت به میدان بروند.

اعضای تیم ملی والیبال که خود را مثل همه قدرت‌های برتر جهان برای جام جهانی ژاپن آماده می‌کنند بعد از جام واگنر به تهران بر می‌گردند و سپس راهی روسیه می‌شوند تا با این تیم اردوی مشتری را تشکیل دهند و چند بازی تدارکاتی انجام دهند تا از این طریق راهی ژاپن شوند.

کد خبر 2786315

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha