پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۶:۴۸

چاپ یک میلیون نسخه قرآن توسط شهرداری تهران

چاپ یک میلیون نسخه قرآن توسط شهرداری تهران

رئیس شورای اسلامی شهر تهران از تصمیم مدیریت شهری برای انتشار یک میلیون نسخه قرآن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی چمران با بیان اینکه  قرآن در شهر و کشور ما باید جایگاه بالایی داشته باشد گفت: در ظاهر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، امور مساجد وجود دارد اما مدیریت شهری وظیفه ای جدای از اینها نسبت به فرهنگ اسلامی احساس می کند و این به گونه های مختلف نشان داده شده است. به طور مثال می توان به هماهنگی هایی اشاره کرد که برای ساخت مسجد در تهران در مدت ۴ سال و با مشارکت مردم انجام شده است. شهرداری تهران نیز به این مسئله ورود پیداکرده است.

وی از پیشنهاد شهرداری تهران برای چاپ یک میلیون نسخه قرآن خبر داد و گفت: این موضوع را در شورای اسلامی شهر تهران مورد بررسی قرار می دهیم که اگر امکانات لازم وجود داشته باشد چاپ این تعداد قرآن کریم را عملی کنیم.

چمران گفت: البته اینها تنها ظاهر قضیه است و ما سعی کردیم محتوای قرآنی همواره نفوذ خود را در برنامه های تبلیغی و ترویجی مدیریت شهری داشته باشد.  

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره جانمایی بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم گفت: سال گذشته نخستین بار بود که نمایشگاه قرآن در باغ موزه برگزار شد و البته هنوز به نظرم به اندازه کافی جا نیفتاده بود. خوشبختانه به علت سهولت دسترسی به مترو و اتوبوس، تعداد افرادی که با خودروی شخصی به نمایشگاه قرآن می آیند، کاهش می یابد و از ترافیک نیز کاسته می شود.

وی در عین حال مرکز شهر را مناسب برگزاری چنین نمایشگاه هایی که استقبال زیادی از آنها می شود، ندانست و افزود: امیدواریم امسال با پیش بینی هایی که مسئولان برگزاری نمایشگاه قرآن دارند و همچنین همکاری های شهرداری تهران مشکلات شهروندان کاهش یابد.

چمران تصریح کرد: خوشبختانه بر خلاف برخی اظهارنظرها مبنی بر تولید محتوای کم در حوزه قرآنی، فعالیت ها در این حوزه در سال های اخیر خیلی خوب بوده و کتاب های خوبی در حوزه تفسیرهای موضوعی منتشر شده است. در عین حال مشکلاتی در حوزه انتشار کتاب و همین طور قرآن وجود داشته از نظر محتوایی پیشرفت هایی داشتیم.

کد خبر 2788622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha