پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۷:۰۴

گوهرگانی عنوان کرد:

میزان استفاده از سموم در کشت صیفی جات بی رویه است

میزان استفاده از سموم در کشت صیفی جات بی رویه است

یاسوج- رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد میزان استفاده از سموم در کشت صیفی جات در این استان را بی رویه دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر گوهرگانی ظهر شنبه در شورای سلامت استان گفت: میزان استفاده از سموم در محصولات زراعی شامل سبزی جات، میوه ها و صیفی جات به ویژه هندوانه در استان چشمگیر بوده اما در محصولات باغی کاربرد چندانی ندارد.

وی بیان کرد: کشاورزان و باغداران استان ما به نسبت سایر استان‌ها از سموم کمتری در کشاورزی و باغداری استفاده می‌کنند.

گوهرگانی گفت: برخی هندوانه‌کاران غیربومی در استان برای اینکه محصول خود را بیشتر کنند مصرف بی‌رویه سموم دارند.

وی عنوان کرد: در سردرختی‌ها به‌ویژه در محصولات استراتژیکی مانند سیب و پرتقال و همچنین نارنگی مصرف زیاد سم وجود ندارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان نبود آزمایشگاه را یکی از موانع بررسی میزان سموم در محصولات کشاورزی دانست و اظهار داشت: آزمایش های مربوط به کنترل کیفیت مواد غذایی و بررسی میزان سموم به کار رفته در انواع محصولات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به دلیل نبود آزمایشگاه جامع به سایر نقاط کشور ارسال می شود.

گوهرگانی ایجاد این آزمایشگاه در استان را ضروری دانست و گفت: اعتبار مورد نیاز برای ایجاد و راه اندازی آزمایشگاه جامع کنترل کیفیت مواد غذایی بین ۱۰ تا ۱۲ میلیارد ریال است.

وی همچنین تولید محصولات ارگانیک را در اولویت برنامه های این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: در این راستا اقدامات خوبی انجام شده است.


 

کد خبر 2788667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha