مهدی نعمتی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره اجرای عملیات طرح هادی در پنج روستای شهرستان اهر گفت: این طرح در روستای کردلر به مراحل پایانی خود رسیده و در روستاهای ریحان، نقدوز، آلمان قدیم و نگاره کوب جدید با اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد ریال اجراء می شود.
وی با تاکید بر اینکه در دوره زمانی سال های ۹۱ – ۹۲ بخاطر زلزله ارسباران هیچکدام از طرح های هادی روستایی در شهرستان اهر اجرا نشده است، افزود: بعد از بازسازی مناطق زلزله زده این طرح در روستاهای یایجلو، وردین، دغلیان سفلی، دغلیان علیا، دپیق، دامن آباد و ماللالار انجام شده است.
بخشدار بخش مرکزی اهر با اشاره به اینکه بر همین اساس در مجموع ۱۲ روستای شهرستان از طرح هادی برخوردار شده اند، اظهار داشت: پیش بینی اعتبار احداث پل ارتباطی روستای چولقشلاقی از حوزه حوادث، انجام مطالعه اجرای طرح هادی روستاهای اورنگ و سراجلو از دیگر اقداماتی هستند که بدلیل عدم اختصاص اعتبار، عملیات اجرایی صورت نمی گیرد.
نعمتی در پایان گفت: کلیه پروژه ها اعم از پل سازی و اجرای طرح هادی با مشارکت بنیاد مسکن، اداره راه و شهرسازی و اهالی روستاهای شهرستان اهر انجام می شود و با توجه به اینکه این نهادها همواره با ارائه خدمات عمرانی درصدد محروميت زدايی از چهره مناطق روستايی و جلوگيری از مهاجرت روستاييان هستند، اين پروژه ها در صورت تخصيص اعتبارات لازم شتاب بيشتری خواهد گرفت.
نظر شما