پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۴۲

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی:

بخش معدن باید یکی از محورهای اصلی توسعه آذربایجان شرقی قرار گیرد

بخش معدن باید یکی از محورهای اصلی توسعه آذربایجان شرقی قرار گیرد

تبریز- رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی گفت: بخش معدن باید به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه استان مدنظر قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، داوود بهبودی یکشنبه در نشست خانه توسعه آذربایجان اظهار داشت: آذربایجان شرقی از لحاظ منابع معدنی دارای رتبه نخست کشوری است که با توجه ویژه به این بخش و سرمایه گذاری بر روی آن می توان شاهد توسعه این بخش بود.

وی با اشاره ای به دستاوردهای سفر اخیر رئیس جمهور به تبریز گفت: در مجموع، ۳۲ پروژه در جریان این سفر به هیئت دولت ارائه شد که برای تکمیل آن ها ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافت.

بهبودی ادامه داد: طبق برنامه در سال جاری و سال آینده شاهد بهره برداری از این طرح ها خواهیم بود که البته باید توجه داشته باشیم تمامی این تعهدات بر اساس توانایی دولت بوده و رئیس جمهور هیچ قولی را که امکان عملی شدن آن وجود نداشت به مردم نداده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با اشاره به اختصاص ۳۰ میلیارد ریال برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی گفت: این هزینه برای رفع مشکلات نقدینگی و فعال کردن واحد های تولیدی و صنعتی استان اختصاص داده شده است.

وی در خصوص برخی پروژه های مصوب در طول این سفر گفت: طرح تکمیل راه آهن میانه - تبریز، بزرگراه تبریز - اهر، جاده سهند - تبریز، آزادراه هشترود - مراغه، انتقال آب ارس، راه اندازی خط یک مترو و تکمیل خط دو آن بخشی از تعهدات محسوب می شود.

بهوبدی افزود: همچنین آغاز عملیات ساخت آزاد راه تبریز – بازرگان از پروژه های مهمی بود که با حضور رئیس جمهور در استان آغاز شد.

کد خبر 2789534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha