حجت الاسلام اسكندري معاون فرهنگي و تبليغ سازمان تبليغات اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت: در هزار روستاي پر جمعيت كشور كه روحانيون مستقر حضور دارند، امشب، بين نماز مغرب و عشا در مورد شخصيت اين روحاني مبارز و مجاهد سخنراني داشته، اطلاع رساني خواهند كرد .
وي با اشاره به اينكه براي فعاليتهاي تبليغي، سعي شده بوسيله پلاكارد، تراكت و يا بروشورهايي ياد و خاطره شهيد بزرگوار زنده نگه داشته شود، گفت: مسابقاتي نيز بر اساس كتابهايي كه اسناد انقلاب اسلامي در مورد زندگي وي منتشر كرده است از سوي دفاتر سازمان تبليغات اسلامي برگزار مي شود.
معاون فرهنگي و تبليغ سازمان تبليغات اسلامي در مورد اعضاي ستاد بزرگداشت سالروز شهادت نواب صفوي با اعلام اينكه ستاد فوق چند ماهي است تشكيل شده گفت: سازمان تبليغات اسلامي، صداوسيما، سازمان اسناد انقلاب اسلامي، بنياد شهيد و خانواده شهيد، اعضاي اصلي ستاد را تشكيل مي دهند .
حجت الاسلام اسكندري در ادامه گفت: 27 دي ماه امسال پنجاهمين سالگرد شهادت شهيد نواب صفوي و ياران با وفاي ايشان كه تحت عنوان فدائيان اسلام فعاليت مي كردند را داريم، امسال به لحاظ پنجاهمين سالگرد شهادت ستادي تشكيل شده كه دبير اين ستاد رئيس اسناد انقلاب اسلامي و باني آن نيز بنياد شهيد است.
وي با اعلام اينكه شهيد بزرگوار سيد مجتبي نواب صفوي يكي از چهره هاي مبارز و انقلابي دوران حكومت ستم شاهي است، يادآورشد: شهيد نواب صفوي در دوران خفقان محض حكومت شاه و زماني كه ظلمت و تاريكي مطلق همه جا را فرا گرفته بود فرياد ظلم ستيزي خود را سر داد و زماني اين فرياد كشيده شد كه تمامي اركان حكومت در اختيار اجانب و بيگانگان بود .
معاون فرهنگي و تبليغ سازمان تبليغات اسلامي با تأكيد بر اينكه فعاليت شهيد نواب صفوي بيشتر فرهنگي بود تا سياسي، گفت: نواب صفوي روحاني جواني بود كه يك فرياد نو داشت، حركت شهيد نواب صفوي قبل از اينكه حركتي سياسي باشد، حركتي فرهنگي بود و لذا جذابيتهاي زيادي را ايجاد كرده و جوانهاي پرشوري را كه معتقد به اسلام بودند دور خود جمع كرده بود .
وي افزود: جنس كاري كه نواب صفوي انجام داد از اون فعاليتي مورد قبول علما و مراجع تقليد بود، اقدامات وي موجب افتخار حوزه هاي علميه و روحانيت خوشفكر و روشنفكر اسلامي بود و لذا مورد علاقه جامعه روحاينت و حوزه علميه و به ويژه الگويي است براي طلبه هاي جواني كه با تأسي به شهامت، شجاعت و تقواي او، راه مبارزه با استكبار جهاني را دنبال كنند .
حجت الاسلام اسكندري با اعلام اينكه شايد خيلي ها تصور كنند با توجه به بحثي كه تحت عنوان حكومت اسلامي اتفاق افتاده، امروز ديگر نيازي به شيوه كاري شهيد نواب نيست، تصريح كرد: امروز در عرصه بين المللي با توجه به خفقاني كه آمريكا و قدرتهاي بزرگ بوجود آورده اند، نيازمند طلبه هاي شجاع، با تقوا و مبارزي هستيم كه بي باكانه فرياد ظلم ستيزي سر دهند و اگر در عرصه سياسي هم فرض كنيم نياز آنچناني نداريم اما در عرصه مسائل فرهنگي نيازمند حضور، فرياد شهامت و شجاعت نوابها هستيم.
وي گفت: امروز كه روشنفكر نماها تلاش مي كنند اسلام را به شيوه ديگر نمايش دهند و با ورود انحرافات و خرافات دين را از درون تهي كنند، نيازمند طلبه هاي فاضل جوان و شجاعي هستيم كه در عرصه مسائل فرهنگي همان فريادهاي شهيد صفوي را دارند .
نظر شما