به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از خبرگزاري فرانسه ، سرلشگر "مالك الخزرجي" فرمانده پليس شهر سامرا با اعلام اين خبر افزود: چند روز پيش مديريت پليس شهر سامرا 229 داوطلب خدمت در نيروهاي پليس را براي آزمون هاي لازم جهت قبوليشان به آكادمي پليس بغداد اعزام كرد.
وي افزود:36 تن از داوطلبان پليس عراق پس از رد در آزمايش هاي پزشكي و آزمون انتخاب روزدوشنبه هنگامي كه قصد بازگشت به شهر سامرا داشتند توسط افراد مسلح ناشناس ربوده و به محل نامعلومي منتقل شدند.
خزرجي اضافه كرد: عمليات گروگانگيري ساعت 20 به وقت محلي روز دوشنبه در نزديكي منطقه البناعي - واقع در 50 كيلومتري شمال بغداد- صورت گرفت.
درهمين حال يكي از داوطلبان كه موفق به فرار از دست گروگانگيران شده بود گفت : شماري از افراد مسلح ناشناس سوار بر هشت دستگاه خودرو شهري و ميني بوس در جاده بغداد به ما حمله و اتوبوس ما را توقيف كردند.
اين خبرمي افزايد: اين داوطلب عصر روز پنجشنبه موفق به فراراز چنگ ربايندگان شد و خبر به گروگان گرفته شدن 36 پليس را به پليس سامرا اطلاع داد.
يك مسئول پليس شهر سامرا گفت : نيروهاي عراقي و آمريكايي از روز گذشته عمليات جستجو را براي يافتن داوطلبان خدمت در پليس عراق آغاز كرده اند.
نظر شما