به گزارش خبرنگار "مهر" در قم آيت الله مشكيني در خطبه هاي نماز جمعه اين هفته قم تصريح كرد: دستيابي به انرژي هسته اي يكي از مهمترين خواسته هاي ملي ما است. هم دولت و هم ملت خواستار دستيابي به انرژي هسته اي هستند .
وي افزود: ما در مقابل نسل آينده مسئول هستيم. ذخاير نفت روزي تمام خواهد شد و ما در آينده به انرژي هسته اي بيش از امروز نياز خواهيم داشت.
خطيب نماز جمعه قم در بخش ديگري از خطبه هاي نماز جمعه با تبريك عيد سعيد غدير خم به مسلمانان جهان تصريح كرد: تاسف آور است كه بسياري از مسلمانان دنيا از اين عيد اسلامي كه ركن و اساس دين است محروم هستند.
وي با اشاره به اقدامات آمريكا و اسرائيل و كشتار مردم بي گناه در عراق و فلسطين اظهار كرد: آمريكا هيچ گاه نمي تواند با كشتار مردم در دنيا دموكراسي ايجاد كند.
آيت الله مشكيني با اشاره به فرا رسيدن دهه مبارك فجر تصريح كرد: دهه فجر دهه پيروزي حق بر باطل و ظهور امامت علوي بود.
وي در پايان از برپايي جشن عروسي براي 2 هزار زوج تحت حمايت كميته امداد در سراسر كشور اظهار خرسندي كرد و براي خوشبختي آنان دعا كرد.
نظر شما