پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ بهمن ۱۳۸۴، ۱۳:۴۹

توليت آستان قدس رضوي در مراسم افتتاح بيمارستان فوق تخصصي رضوي در مشهد:

بايد در زمينه‌ توليد علم سرمايه ‌گذاري كنيم / بيمارستان فوق تخصصي رضوي مي‌تواند يكي از بهترين ‌ها در منطقه باشد

بايد در زمينه‌ توليد علم سرمايه ‌گذاري كنيم / بيمارستان فوق تخصصي رضوي مي‌تواند يكي از بهترين ‌ها در منطقه باشد

آيت الله واعظ طبسي با تاكيد بر اينكه بايد در زمينه‌ توليد علم سرمايه ‌گذاري كنيم، گفت: عليرغم وجود فشارهاي سياسي، اقتصادي و نظامي كه توسط دشمنان به كشورمان وارد شده، اكنون در جايگاه بسيار قابل توجهي در امر تكنولوژي و نرم افزاري قرار گرفته ايم و در آينده نيز شاهد برتري ايران در صنعت، هنر و اقتصاد خواهيم بود.

به گزارش خبرنگار "مهر" در مشهد، آيت الله واعظ طبسي با بيان اين مطلب در مراسم افتتاح بيمارستان تخصصي رضوي با بيان اين مطلب افزود: در طول 27 سال كه از عمر انقلاب اسلامي مي گذرد، عليرغم وجود فشارهاي سياسي، اقتصادي و نظامي كه توسط دشمنان به كشورمان وارد شده، اكنون در جايگاه بسيار قابل توجهي در امر تكنولوژي و نرم افزاري قرار گرفته ايم و در آينده نيز شاهد برتري ايران در صنعت ، هنر و اقتصاد خواهيم بود.

نماينده ولي فقيه در استان خراسان رضوي با اشاره به بيان اميرالمومنين علي (ع) تصريح كرد : كارگزاران، برنامه ريزان و سياست مداران نظام بايد توجه كنند كه پرداختن به برخي اقدامات شعاري و احساسي كه با استقبال عامه مردم روبرو مي شود، چندان دشوار نيست، اما يك مجموعه مديريتي بايد همه انرژي و توان خود را به امور مهم متمركز كنند.

وي در ادامه افزود رسيدن به اين امر مهم نيازمند ريسك پذيري است و همه بايد از موقعيت خود براي رسيدن به هدف سرمايه گذاري كنند .

توليت آستان قدس رضوي گفت: مجموعه سياست هاي اصولي و كلي كشور تدوين شده است و به اجرا درآوردن اين سياست ها نيازمند شهامت ، تدبير و از خود گذشتگي است .

آيت الله واعظ طبسي در پايان بيمارستان فوق تخصصي رضوي را يكي از پيشرفته ‌ترين و مجهزترين مراكز درماني ايران توصيف كرد كه مي ‌تواند در منطقه يكي از بهترين‌ها باشد و اظهار داشت: وجدان كاري انضباط مالي و اداري تعلق به محيط كار كار براي خدا احساس مسئوليت در برابر جامعه بايد در راس امور و اهداف كاركنان بيمارستان تخصصي رضوي قرار گيرد.

کد خبر 280756

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha