پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ بهمن ۱۳۸۴، ۱۷:۳۵

بيانيه جامعه ورزش كشور درحمايت از ادامه فعاليت‏هاي صلح آميز هسته‏اي

بيانيه جامعه ورزش كشور درحمايت از ادامه فعاليت‏هاي صلح آميز هسته‏اي

بيانيه جامعه ورزش كشور درحمايت از ادامه فعاليت‏هاي صلح آميز هسته‏اي منتشر شد.

به گزارش خبرنگار"مهر" بيانيه جامعه ورزش كشور درحمايت از ادامه فعاليت‏هاي صلح آميز هسته‏اي كه در محل مجتمع UCF اصفهان حلقه انساني تشكيل داده بودند منتشر شد.
متن اين بيانيه بدين شرح است :
بارديگر پيشرفت، عظمت و قدرت ايران اسلامي، لرزه براندام دشمنان قسم خورده اين آب و خاك انداخته و هراس از همت ملت غيور، آنان را به تكاپويي بي سرانجام وا داشته است.

غربي‏ها دانسته‏اند، تصميم ايران براي از سرگيري فعاليتهاي تحقيقاتي انرژي هسته اي صلح آميز با اتكا به علم و دانش دانشمندان و پژوهشگران ايراني و پشتوانه ميليوني مردم، اتخاذ گرديده است و به اين امر واقف شده اند، آنجا كه حضور ملت ايران ثابت شود،هيچ تهديدي اثر گذار نخواهد بود.

سياست ما بر پايه تشنج زدايي و اعتمادسازي است، اما پر واضح است، آنجا كه احساس شود، سياست صلح‏طلبي، به فرايندي يك جانبه و اهرمي براي فشار و تهديد مبدل شود، بي‏تفاوت نخواهيم ماند.

كشورهاي غربي در حالي كه با وقاحت اعلام مي‏كنند كلاهك‏هاي هسته‏اي خود را به سمت دشمنان خود نشانه رفته‏اند، گمان مي‏برند كه با جلسات پي‏درپي، بيانيه‏هاي تهديدآميز و با اهرمهاي مختلف فشار مي‏توانند گامهاي استوار جوانان ايران اسلامي را در راستاي بهره‏گيري از انرژي هسته‏اي، سست نمايند.

ما ورزشكاران و نمايندگان جامعه ورزش كشور، دانش آموخته مكتب علي(ع)، مولاي جوانمردان و امام حسين (ع)، سرور مردان و زنان آزاده جهان، عزت و سربلندي جهان اسلام را فرياد خواهيم زد و بي‏هيچ روي از مواضع خود كوتاه نخواهيم آمد، و ضمن اعلام حمايت از مواضع صريح و به حق دولت و نظام مقدس جمهوري اسلامي و اراده ملت شريف و هميشه در صحنه، تحقيقات و فعاليت‏ها براي دستيابي به فناوري صلح آميز هسته‏اي را حق مسلم خود مي‏دانيم وتا آخرين لحظه از آن دست نخواهيم كشيد، و با تأسي به اوامر مقام معظم رهبري اعلام مي‏كنيم، فعاليتهاي هسته‏اي‏مان را مطلقا تعطيل نخواهيم كرد و اين خط قرمز ماست.

اكنون كه در آستانه دهه مبارك فجر و ‏ايام محرم الحرام سرور و سالار شهيدان به عنوان نماد پيروزي حق بر باطل قرار گرفته‏ايم، اين تقارن را به فال نيك گرفته، همان‏گونه كه بارها در ميدانهاي مختلف ورزشي حقانيت خود را ثابت كرده‏ايم و براي به اهتزاز در آوردن پرچم جمهوري اسلامي ايران و به لرزه افكندن سالنهاي ورزشي با نواختن سرود ملي ايران، از هيچ تلاشي فرو گذار نكرده‏ايم، اين بار نيز، همگام با مردم و مسئولان، موضوع انرژي هسته‏اي را بخشي از ميدان مبارزه خود مي‏دانيم و سينه ستبر خود را سپر دفاع از ‏اين حق مسلم ميهن و هموطنان خويش خواهيم كرد.

کد خبر 280911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha