به گزارش خبرنگار "مهر" در قم ، حجت الاسلام و المسلمين محسني اژه اي در سلسله نشست هاي همايش علمي كار بردي تبليغ كه با حضور جمعي از مبلغان در مدرسه دارالشفاي قم برگزار شد، با بيان اين مطلب، اظهار داشت : درصدد هستيم تا پرونده ايران به شوراي امنيت نرود، زيرا ايران عضو NPT و پايبند به قوانين بين المللي است، ولي اگر پرونده هسته اي ايران به شوراي امنيت ارجاع شود، براي آمريكا و اروپا ضرر و زيان هاي فراواني را به دنبال خواهد داشت.
وي با تاكيد بر اينكه دستيابي به علوم و فنون جز حقوق اوليه و همه كشورها از جمله ايران است، گفت: از حقوق مسلم خود هرگز كوتاه نمي آييم، زيرا اگر ايران امروز زير بار سلطه و زور كشورهاي اروپايي برود، در آينده اروپاييان بيشتر زياده خواهي مي كنند.
محسني اژه اي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به نا امني مرزهاي شرقي و گروگان گيري در اين مرزها اظهار داشت: عمده اين گروگان گيري ها براي اخاذي است و كمتر جنبه سياسي دارد.
وي با اشاره به اينكه وزارت اطلاعات با همكاري دستگاههاي تابعه ديگر در تلاش است هر چه سريعتر اين مشكل را حل كند، گفت: به دنبال تقويت امنيت مرزهاي ايران هستيم.
وزير اطلاعات در پايان وحدت ملي را يكي از قوي ترين سلاح هاي ايران دانست و گفت : امروز دنيا از وحدت ما مي ترسد و مي خواهد اين سلاح را از كشور ما بگيرد.
اژه اي افزود: امروز آنچه دشمن در سرلوحه كار خود قرار داده و به آن پافشاري مي كند اين است كه همدلي مردم و مسئولين را خدشه دار كند.
محسني اژه اي اظهار داشت: اگر چه دشمناني هستند كه مي خواهند وحدت مردم ايران را از بين ببرند، ولي مردم ايران آگاهتر از اين هستند كه فريب اين توطئه ها را نخورند و تنها به فكر حفظ بقاي نظام مي انديشند.
نظر شما