پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ بهمن ۱۳۸۴، ۱۳:۱۱

تا پايان دي ماه سال جاري:

صادرات كالا از مرز شلمچه به عراق از يكصد ميليون دلار گذشت

مديركل گمرك خرمشهر اعلام كرد، صادرات انواع كالاهاي غير نفتي از مرز شلمچه به كشور عراق طي سال جاري و تا پايان دي ماه از مرز يكصد ميليون دلار گذشت.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، اسدالله احمدي ونهري مديركل گمرك خرمشهر با اعلام اين خبر گفت: امسال بيش از 408 هزار تن كالا و به ارزش صد ميليون و 264 هزار دلار از مرز بين المللي و زميني شلمچه به جنوب عراق صادر شده است، كه ارزش اين صادرات از 13 درصد رشد برخوردار بوده است.

مديركل گمرك خرمشهر ارزش ريالي صادرات گمرك خرمشهر به عراق را 897 ميليارد و 793 ميليون ريال اعلام نمود و عمده كالاهاي صادراتي به اين كشور را مصالح ساختماني و محصولات كشاورزي و مواد غذايي بر شمرد.

وي همچنين افزود: در سال جاري گمرك خرمشهر 174 ميليون دلار صادرات كالا با دو درصد رشد و به وزن 664 هزار تن داشته است كه ارزش ريالي آن نيز يك هزار و 560 ميليارد ريال بوده است.

احمدي ونهري مقصد صادرات گمرك خرمشهر را كشورهاي عراق، كويت و امارات متحده عربي بيان كرد و گفت: در اين مدت يك هزار و 144 تن كالا به ارزش 28 هزار و 236 دلار از بازار چه مرزي خرمشهر صادرات صورت گرفته است.

کد خبر 283437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha