ولی اله منتظری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی امسال پنج هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه میزان تسهیلات در نظر گرفته شده برای ایجاد این تعداد فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد ۶۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است، گفت: این میزان تسهیلات با کارمزد چهار درصد به مددجویان کمیته امداد استان پرداخت می شود.
مدیر کل کیمته امداد امام خمینی(ره) لرستان ادامه داد: از این میزان تسهیلات ۵۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون توسط بانکهای دولتی و ۱۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان نیز توسط بانکهای خصوصی پرداخت می شود.
منتظری با بیان اینکه این میزان تسهیلات که از سوی بانکهای دولتی و خصوصی پرداخت می شود برای ایجاد چهار هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد لرستان است گفت: همچنین از محل تسهیلات صندوق اشتغال نیازمندان ۱۲ میلیارد تومان با کارمزد صفر درصد به مددجویان کمیته امداد لرستان پرداخت می شود.
وی افزود: تسهیلات صندوق اشتغال نیازمندان به ۷۰۰ مددجوی کمیته امداد لرستان پرداخت می شود.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان گفت: با پرداخت تسهیلات بانکهای دولتی، خصوصی و همچنین صندوق اشتغال نیازمندان بیش از پنج هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان تحت پوشش این نهاد در استان ایجاد خواهد شد.
نظر شما