به گزارش خبرنگار مهر، رشید قربانی ظهر امروز در جریان نشست با مدیر کل صدا و سیمای مرکز کردستان در سنندج اظهار داشت: اطلاع رسانی به موقع و شفاف از فعالیت های حوزه تعلیم و تربیت در استان کردستان یکی از اولویت های اصلی است.
وی با اشاره به گستردگی برنامه های و فعالیت های آموزش و پرورش، حجم فعالیت آن و ارتباط مستقیم و غیر مستقیم بخش عظیمی از جامعه با دستگاه تعلیم و تربیت، استفاده از ظرفیت بالای صدا و سیما برای اطلاع رسانی و تشریح برنامه های آموزش و پرورش را یکی از برنامه های اولویت دار استان بر شمرد .
مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان ضمن تشکر از همکاری صمیمانه مسئولین صدا و سیمای مرکز استان در اطلاع رسانی و اجرای برنامه های آموزش و پرورش و حضور خبرنگاران رسانه ملی در برنامه ها و انعکاس و پوشش آن از طریق بخش های خبری، ابراز امیدواری نمود با برگزاری این نشست و جلسات کارشناسی مسئولین دو دستگاه، امکان استفاده بیشتر از این ظرفیت مهم در سطح استان فراهم شود.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز کردستان نیز در این نشست ضمن اعلام آمادگی برای همکاری بیشتر با آموزش و پرورش در بخش های مختلف ، خواستار تشکیل کارگروه ویژه با حضور مسئولین دو دستگاه برای تمهید مقدمات و پیش بینی برنامه ها با همفکری و برنامه ریزی دو طرف شد .
ابوالقاسم امان الهی با تاکید بر ضرورت بستر سازی برای نهادینه نمودن جایگاه رسانه و فرهنگ سازی برای بهره گیری کلیه دستگاه ها از این پتانسیل برای اطلاع رسانی برنامه ها و پیگیری ماموریت های کاری گفت: صدا و سیمای مرکز کردستان آمادگی دارد در بخش های مختلف با آموزش و پرورش همکاری نزدیک داشته باشد.
معاون سواد آموزی مدیر کل آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از برنامه های مشترک تهیه شده با همکاری صدا و سیما در سال گذشته به منظور اطلاع رسانی برنامه های این حوزه و شناسایی و جلب بی سوادان، خواستار ادامه این روند و مساعدت در راستای ریشه کنی بی سوادی در سطح استان شد.
نظر شما