به گزارش خبرنگار مهر، ملیحه علیزاده شنبه در سومین کارگروه تخصصی ورزش بانوان استان گفت: با اندک توجهی به ورزش بانوان می توانیم شاهد مدال آوری رشته های مختص بانوان در رقابت های مختلف باشیم به خصوص اینکه با توجه به در پیش بودن المپیک و پارالمپیک برزیل باید شاهد کسب سهمیه برای حضور در این رقابت ها باشیم.
وی با اشاره به اینکه بانوان ایرانی می توانند در ۱۴ رشته سهمیه کسب کنند، گفت: تعداد سهمیه های قابل کسب برای بانوان استان در ۱۰ رشته خواهد بود که امیدواریم بتوانیم حداکثر سهمیه را برای حضور در المپیک بگیریم.
علیزاده ادامه داد: این استان استعدادهای خوبی در رشته های مختلف ورزشی در بین بانوان دارد و نفرات برتری از این استان در سطح ملی مطرح هستند و سعی در شناسایی مشکلات و نیازهای این ورزشکاران داریم تا بدون دغدغه به فعالیت حرفه ای خود بپردازند.
سرپرست امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان افزود: ورزش قایقرانی و تیراندازی یکی از امیدهای کسب مدال برای بانوان استان محسوب می شوند که در این زمینه خانم داناپور هم اکنون در اردوی قایقرانی تیم ملی حضور دارند.
وی ادامه داد: همچنین در رشته جودو نیز استعدادیابی خوبی صورت گرفته و می توان به کسب سهمیه ازطریق آن نیز امیدوار بود.
علیزاده با بیان اینکه باید از ورزشکاران استانی حمایت های لازم انجام شود، گفت: در استان شاهد تحقق امر استعدادیابی در میان بانوان هستیم که به طور یقین در سال های آینده این استعدادها به معرض شکوفایی خواهند رسید.
وی همچنین از تشکیل ستاد بازی های المپیک در استان و مجمع خیران ورزش یار خبر داد و گفت: با وجود ستاد بازی های المپیک می توان مشکلات ورزشکاران را به خوبی طرح و بررسی کرد و از سوی دیگر تشکیل مجمع خیران ورزش یار نیز زمینه ساز حمایت از ورزشکاران فعال استان خواهد شد.
نظر شما