پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۱۲

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی:

برداشت بی رویه آب از چاه های اطراف دریاچه ارومیه باید متوقف شود

برداشت بی رویه آب از چاه های اطراف دریاچه ارومیه باید متوقف شود

اسکو - رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: برداشت بی رویه آب از چاه های اطراف دریاچه ارومیه باید متوقف شود.

به گزارش خبرگار مهر، کریم مهری یکشنبه در شهرستان اسکو و در میان مدیران کشاورزی این شهرستان گفت: سطح آب چاه های اطراف دریاچه به دلیل برداشت بی رویه آب از آن ها به شدت کاهش داشته و این امر به مشکلات خشکی دریاچه ارومیه افزوده است.

وی با اشاره به اینکه برداشت بی رویه آب سبب نفوذ آب شور به آن ها می شود، گفت: در پی این برداشت ها شاهد شور شدن خاک و از سوی دیگر از بین رفتن محصولات کشاورزی و زیان بالا به کشاورزان منطقه خواهیم بود.

مهری با بیان اینکه باید کشاورزان را نسبت به عواقب خشکی این دریاچه آگاه کنیم، گفت: تغییر الگوی کشت، آبیاری تحت فشار و استفاده از فناوری های نوین آبیاری در مزارع کشاورزی مساله ای است که باید مورد تاکید قرار گیرد و کشاورزان نیز نسبت به آن ها مطلع شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: هم اکنون بیش از ۱۶ شهرستان استان و ۶۰ درصد محصولات واقع شده در این مناطق تحت تاثیر خشکی های دریاچه ارومیه قرار گرفته اند.

وی افزود: کاهش نزولات جوی و از سوی دیگر بهره مندی نامناسب از منابع آبی سبب شده است تا این دریاچه به وضع کنونی بیفتد البته بیشترین میزان هدررفت آب در بخش کشاورزی بوده است و این امر لزوم توجه ویژه به بخش کشاورزی و مدیریت منابع آبی در این بخش را روشن تر می کند.

کد خبر 2852194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha