پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۳:۲۳

در پی استعفای «نصیری قیداری»؛

رئیس دانشگاه سوره معاون فرهادی شد

رئیس دانشگاه سوره معاون فرهادی شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم را منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر محمد روشن را به سمت معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم منصوب کرد.

دکتر محمد روشن دارای دکتری حقوق خصوصی و خارج فقه و اصول و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی است. وی علاوه بر ریاست دانشگاه سوره از سال ۱۳۸۵ تاکنون، در هيات رسيدگی به تخلفات اداری كاركنان بنياد شهيد انقلاب اسلامی از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۸۷ و كميسيون قوانين و مقررات بنياد شهيد و امور ايثارگران از سال ۱۳۸۴ عضویت داشته و نماينده دانشگاه شهيد بهشتی در مركز امور زنان و خانواده رياست جمهوری از سال ۱۳۸۵ و عضو و مدير هسته گزينش كاركنان این دانشگاه از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۵  بوده است.

وزیر علوم در نامه جداگانه ای ضمن موافقت با استعفای دکتر سعد اله نصیری قیداری از خدمات وی در دوران تصدی معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت علوم قدردانی کرده است.

کد خبر 2853762

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha