پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ تیر ۱۳۹۴، ۹:۴۳

فرمانده انتظامی قروه:

دستگیری عاملان کلاهبرداری اینترنتی در قروه/کشف محموله سیگار قاچاق

دستگیری عاملان کلاهبرداری اینترنتی در قروه/کشف محموله سیگار قاچاق

قروه- فرمانده انتظامی قروه گفت: به همت همکاران پلیس فتای شهرستان عاملان کلاهبرداری اینترنتی در قروه دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رمضانی شامگاه سه شنبه در نشستی خبری با خبرنگاران رسانه های جمعی اظهار داشت: طی گزارشی به پلیس شهرستان در خصوص مفقودشدن کیف حامل کارت بانکی و دیگر اسناد معتبر مربوط و با بررسی حساب مربوط که مبلغ 30 میلیون ریال پس از مفقود شدن کیف وی از حساب برداشت شده بود پلیس فتا پیگیری های لازم را آغاز کرد.

وی گفت: پس از تحقیقات صورت گرفته متهم شناسایی و مشخص شد که وی با توجه به اینکه رمز دوم کارت بانکی در میان اسناد موجود بوده، از طریق شارژ تلفن همراه و انتقال پول توسط سامانه رعد ملی و نیز انتقال وجه به حساب خود، اقدام به برداشت از حساب کرده است و با این اعتراف، متهم برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

فرمانده انتظامی قروه همچنین به مورد دیگری از کلاهبرداری اینترنتی اشاره کرد و گفت: در پی اعتراض خانمی به پلیس شهرستان با بیان اینکه مبلغ 120 میلیون ریال از حساب شخصی اش کسر شده است، پلیس فتا با بررسی پرینت تراکنش‌های صورت گرفته از حساب فرد موردنظر، متوجه شد که برداشت‌ها به صورت خرید شارژ تلفن همراه، خرید از دستگاه پست و اینترنتی انجام شده است. لذا با بررسی‌ها و تحقیقات صورت گرفته، متهم شناسایی و معلوم شد که سرفت توسط آشنا صورت گرفته است.

به گفته رمضانی خواهرزاده این فرد اقدام به برداشت از حساب خاله خود کرده بود و با اعتراف به اینکه به رمز دوم حساب بانکی خاله خود دسترسی داشته و از این طریق اقدام به برداشت از حساب کرده است تحویل مراجع قضایی شد.

وی در ادامه با بیان اینکه این دو مورد کلاهبرداری تقریباً شبیه هم بوده اند، تصریح کرد: اگر توجه کرده باشید هر دو متهم به رمز حساب بانکی این افراد دسترسی داشته اند لذا لازم است شهروندان در خصوص مسایل امنیتی در فضای سایبری توجه بیشتر داشته و رمزهای حساب بانکی خود را در ذهن خویش بسپارند و آثار مکتوب آن را نابود کنند.

رمضانی تأکید کرد: توجه ویژه به فضای مجازی نیازمند نظارت همه جانبه مردم دارد لذا این نظارت می تواند زمینه های ارتکاب جرم را کاهش دهد.    

فرمانده انتظامی قروه در ادامه گفت: روز دوشنبه هفته جاری مأموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان با مظنون شدن به یک دستگاه خودرو سواری و دستور ایست به منظور بازرسی، مقدار 220 هزار و 600 نخ سیگار خارجی به ارزش 400 میلیون ریال را کشف و ضبط کردند.

رمضانی افزود: متأسفانه با تعقیب و گریزهای متوالی راننده و سرنشینان خودرو مذکور در یکی از روستاهای منطقه با رها کردن ماشین، متواری شدند که شناسایی و تحت تعقیب می باشند.        

کد خبر 2854257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha