پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۴۵

استاندار چهارمحال وبختياری از حضورحماسی مردم در راهپیمایی تشکرکرد

استاندار چهارمحال وبختياری از حضورحماسی مردم در راهپیمایی تشکرکرد

شهرکرد - استاندار چهارمحال و بختياری در پيامی از مردم استان، برای حضور حماسی در راهپيمايی بزرگ روز جهانی قدس تشكر كرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، در پیام استاندار چهارمحال و بختیاری برای حضور پر شور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس امسال آمده است:

حمد و سپاس خداوند سبحان را كه به همه ما توفیق داد با درك ماه مبارك رمضان و تأسی به میراث جاودانه امام خمینی (ره) و لبیك به ندای مقام معظم رهبری و همراه، هم‌صدا، همدل و هم‌زبان با اقیانوس بیكران و خروشان امت اسلام و انسان‌های آزاده و حق‌طلب دنیا، با حضور پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس در سراسر چهارمحال و بختیاری، فریاد حمایت از قدس شریف و برائت از رژیم صهیونیستی و حامیان آن را سر دهیم.

فریاد رسای شما روزه‌داران عزیز، امروز در سی و ششمین سالگرد روز جهانی قدس كه به ابتكار الهی رهبر كبیر انقلاب اسلامی برتارك تاریخ به یادگار نشست، اعلام انزجار و نفرت از ددمنشی های این رژیم غاصب و اعلام حمایت از مقاومت اسلامی نسل شجاع فلسطینی است كه عظمت، افتخار، اقتدار و عزت ملت اسلامی را در مقابل نظام سلطه و استكبار خون آشام جهانی به سركردگی آمریكای جنایتكار و صهیونیسم غاصب به نمایش گذاشت.

بی شك تعظیم و نكوداشت روز جهانی قدس از سوی امت حزب الله چهارمحال و بختیاری در راهپیمایی با شكوه امروز، بار دیگر حیرت جهانیان را برانگیخت و حماسه فدائیان ولایت را به نمایش گذاشت كه بدینوسیله از حركت انقلابی خودجوش اقشار مختلف مردم شهید پرور استان در راهپیمایی سرنوشت ساز روز جهانی قدس به مصداق حدیث شریف: «من لم یشكر المنعم من المخلوقین لم یشكر الله عز و جل» تقدیر و تشكر می کنم.

رجاء واثق دارم كه اینگونه حمایت‌های همه جانبه از مردم بی دفاع فلسطین، برگ زرین دیگری در پرونده اعمال خیر و نیكوكارانه و بشر دوستانه مردمان این مرز و بوم است، خداوند انشا الله به تمامی عزیزانی كه در این راهپیمایی بزرگ شركت كردند، اجر دنیوی و اخروی عطاء فرماید.

کد خبر 2855476

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha