پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۲۶

همزمان با روز جهانی قدس؛

نشست «تروریسم از منظر اسلام» در سنگال برگزار شد

نشست «تروریسم از منظر اسلام» در سنگال برگزار شد

مؤسسه جوانان الکوثر همزمان با روز قدس، با همکاری کمیته فلسطین مؤسسه آل یاسین در سنگال، اقدام به برپایی نشست تخصصی با موضوع تروریسم با محوریت جنایات رژیم صهیونیستی كرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست که در منطقه گیجاوه در حومه داکار برگزار شد، بیش از صد نفر از جوانان علاقمند و برخی نمایندگان مؤسسات مردم‌نهاد دیگر از جمله المزدهیر، پیروان اهل البیت (ع)، سبطی الزهرا (س) و ... حضور داشتند.

شریف امبالو، رییس مؤسسه آل یاسین در سخنانی در این نشست ضمن تشریح برنامه‌های متنوع روز قدس امسال که با حظور شخصیت‌های سنگالی برپا شد، به تبیین موضوع تروریست و تروریسم دولتی که در رأس آن اسراییل قرار دارد، پرداخت.

وی افزود: امروز برخی کشورهای اسلامی در دامی که اسراییل برایشان مهیا کرده افتاده‌اند و با فراموشی جنایات اسراییل خود به اختلافات بین مسلمانان دامن زده و با تجاوز به ملت مسلمان یمن، به تطهیر رژیم صهیونیستی از حملات به غزه و ... کمک می‌كنند.

خلیل عبدالرحمن، رییس مؤسسه محبین اهل البیت (ع) نیز سخنان خود را به نقش اهل البیت (ع) در صلح و دوستی اختصاص داد و با اشاره به سنت و سیره اهل البیت (ع) که همواره در پی معرفی اسلام همراه با صلح و محبت بودند و در عین حال در مواقع لزوم با شجاعت تمام در برای دفاع از کیان اسلام با دشمنان به مقابله می‌پرداختند، گفت: امروز باید مسلمانان در بین خود رحما بینهم باشند و در برابر اسراییل و کفار اشدا علی الکفار و با یکدیگر جز سلم و سلام رفتار نکنند.

در ادامه نیز حسن ذاکری، رایزن فرهنگی كشورمان در سنگال با اشاره به روز قدس، اسراییل را دشمن شماره یک مسلمانان معرفی و از اینکه شرایط مسلمانان حاشیه امنیتی زیادی برای حیات ظالمانه این رژیم به وجود آورده ابراز تأسف كرد.

وی همچنین اعتصام به حبل الهی و وحدت و انسجام را تنها راه حل مشکلات جهان اسلام ذکر كرد.

در این نشست همچنین حمیدو کان، از هنرمندان سنگالی به اجرای برنامه مناسبتی با موضوع وحدت بین مسلمانان در مقابل دشمنان پرداخت.

بنا بر اعلام این خبر، چاپ مقاله با موضوع قدس در نشریه «وقایع» سنگال،  چاپ مقاله در روزنامه کثیرالانتشار «دایرکت انفو» با موضوع نوارغزه، برپایی میزگرد تلویزیونی در شبکه ۲stv سنگال، برپایی نمایشگاه آثار جنایات رژیم صهیونیستی در مرکز فرهنگی بلز سنگور، اختصاص خطبه‌های نماز جمعه مسجد شیعیان درویش به همراه برپایی نمایشگاه قدس، گرهمایی قدس در نماز جمعه مسجد بزرگ داکار، برپایی کنفرانس با موضوع «چگونه برای قدس متحد شویم» در مرکز فرهنگی بلز سنگور و ... از دیگر برنامه‌های رایزنی فرهنگی ایران در سنگال برای بزرگداشت روز قدس بود.

کد خبر 2856179

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha