پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ تیر ۱۳۹۴، ۹:۰۵

شیوع سرطان های سروگردن در ایران/ عوامل تضعیف ایمنی بدن

شیوع سرطان های سروگردن در ایران/ عوامل تضعیف ایمنی بدن

رئیس بخش گوش و حلق و بینی بیمارستان لقمان، با اشاره به شیوع سرطان های سر و گردن در کشور،گفت: افزایش سن، آلودگی هوا، نور آفتاب، تغذیه نادرست و ضعف سیستم ایمنی بدن از جمله عوامل شیوع این سرطان ها هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مهدی خواجوی ضمن ارائه توضیحات کاملی در خصوص نخستین سمینار دو روزه تومورهای سر و گردن که اول مرداد ماه در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد برگزار می شود گفت: از امسال سلسله سمینارهایی با موضوع تومورهای سر و گردن کلید می خورد.

وی افزود: تشریح علل و عوامل ابتلا به تومورهای ناحیه سروگردن، نحوه تشخیص و معرفی راهکارهای درمان اعم از روش های جراحی و غیر جراحی در این گفتمان های علمی مدنظر هستند. 

رئیس نخستین سمینار تومورهای سر و گردن با بیان اینکه قصد داریم در هر سمینار، دو تومور اصلی را مورد توجه قرار دهیم گفت: امسال سرطان های غدد بزاقی و تیروئید محورهای اصلی سمینار هستند. به همین ترتیب در سال های آتی سرطان های دیگر دنبال می شوند.

خواجوی ادامه داد: تومورهای سر و گردن انواع مختلف بسیاری دارند که از سرطان پوست، چشم، حفره دهان، زبان و غدد لنفاوی گرفته تا سرطان غده تیروئید، حلق و حنجره را شامل می شود. به طور کلی هر بافتی در سر و گردن می تواند درگیر تومورهای سرطانی بشود.

وی با اشاره به شیوع سرطان های سر و گردن در کشور اظهار کرد: این موضوع به عوامل مختلفی باز می گردد که افزایش سن یکی از آنهاست. جامعه ما به سمت سالمند شدن حرکت می کند و به هر میزان که سن بالاتر می رود، بیماری های بیشتری در فرد بروز پیدا می کند. 

رئیس بخش گوش و حلق و بینی بیمارستان لقمان افزود: آلودگی هوا و محیط زیست، تابش نورآفتاب و بروز سرطان های پوستی، عادات تغذیه ای نادرست و همچنین ضعف سیستم ایمنی بدن از جمله دیگر عوامل دخیل در بروز و رشد سرطان های سروگردن هستند. 

خواجوی با بیان اینکه سیستم ایمنی نقش مهمی در سرکوب سلول های سرطانی دارد گفت: استرس ها، اضطراب ها و نگرانی ها می توانند سیستم ایمنی بدن را مختل کرده و از قدرت دفاعی بدن بکاهند.

وی درمان سرطان ها را تا حد زیادی به میزان پیشرفت بیماری مرتبط دانست و گفت: هرچه سرطان ابتدایی تر بوده و هنوز گسترش پیدا نکرده باشد شانس درمان کامل بالاتر می رود.

نخستین سمینار تومورهای سروگردن اول و دوم مرداد ۹۴ در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد برگزار می شود.

کد خبر 2856627

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha