به گزارش خبرگزاری مهر محمدرضا عارف رئیس بنیاد امید ایرانیان در جمع مردم اسلامشهر با تقدیر از حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس و با آرزوی آزادی قدس شریف این حضور معنادار را پشتوانه محکمی برای تیم مذاکره کننده هسته ای دانست و گفت: باید از تلاشهای شبانه روزی و مجاهدتهای سرداران دیپلماسی کشورمان قدردانی کرد که در مذاکرات پیچیده و دشوار به دنبال احقاق حقوق حقه ایران هستند و انشالله گامهای آخر نیز با موفقیت آنچه که خیر و صلاح کشور است طی شود.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره بیش از ۸۳۰ شهید اسلامشهر به ویژگی های این شهر اشاره و تاکید کرد: اسلامشهر کانون منطقه جنوب غرب استان تهران با جمعیتی بالغ بر دو میلیون نفر است و نزدیکی به فرودگاه بین المللی امام(ره)، واقع شدن در دو مسیر مواصلاتی به جنوب و غرب کشور، وجود مراکز دانشگاهی با بیش از ۴۰ هزار نفر دانشجو، نزدیکی به پایتخت، وجود شهرک های صنعتی و دارا بودن جمعیت جوان از مزیت ها و ویژگی های این شهر است.
رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه اسلامشهر پایگاه اصلاح طلبان و به تعبیر رئیس دولت اصلاحات ایران کوچک است تصریح کرد: شهرستان اسلامشهر که در حوزه انتخابیه تهران قرار دارد یکی از مراکز اصلی اصلاح طلبی محسوب می شود و از آنجا که پیروزی ۳۰ منتخب تهران از نظر سیاسی معنا و مفهوم ویژه ای دارد باید تلاش کنیم ۳۰ کرسی تهران را به دست بیاوریم.
وی با بیان اینکه اصلاح طلبان اسلامشهر در دیگر استانها نیز تاثیر دارند،خاطرنشان کرد: در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ اصلاح طلبان به دنبال تغییر بودند زیرا باید روند نامطلوب گذشته اصلاح می شد که با کمک و همراهی مردم اصلاح طلبان در فاز اول به هدف خود دست پیدا کردند و باید در اسفند امسال فاز اول را با پیروزی در انتخابات مجلس تکمیل کنیم و اگر در انتخابات مجلس پیروز شویم مطمئنا در انتخابات های آتی از جمله ریاست جمهوری ۹۶ جریان اصلاح طلب و اعتدال پیروز خواهند شد.
در این مراسم که علیرضا محجوب دبیرکل خانه کارگر و محسن مهرعلیزاده رئیس سازمان تربیت بدنی در دولت اصلاحات حضور داشتند تعدادی از نخبگان این شهر به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
نظر شما