۲۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۰۵

حسینی در مجلس مطرح کرد:

دستگاه ورزش برنامه‌ای برای باشگاه‌ها ندارد

دستگاه ورزش برنامه‌ای برای باشگاه‌ها ندارد

عضو هیأت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به تأثیر مستقیم نظام باشگاه‌داری روی ورزش همگانی و سلامت جسمانی مردم٬ وزارت ورزش و جوانان را موظف به برداشتن گامی اساسی در این حوزه دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدهادی حسینی با انتقاد از وضعیت باشگاه‌داری در کشور، گفت: در واقع در کشور باشگاه ورزشی وجود ندارد بلکه تیم‌های ورزشی در رشته‌های مختلف با نام باشگاه فعالیت می‌کنند٬ سرمایه‌گذاران هم به واسطه علاقه‌مندی یا تبلیغات کالای خود یا رابطه خوب با یک رئیس فدراسیون مدت زمان کوتاهی به تیم‌داری مشغول می‌شوند.

نماینده مردم قائمشهر٬ جویبارو سوادکوه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: به دلیل اینکه نظام قراردادها و اداره باشگاه‌ها و باشگاه‌داری در ایران براساس اصول نیست، سرمایه‌گذار بعد از مدتی به فعالیت دراین حوزه ادامه نمی‌دهد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به این‌که باشگاه‌های بزرگ دنیا مانند منچستر و لیورپول مراکز اقتصادی هستند٬ گفت:این موضوع برای باشگاه‌های داخلی صدق نمی‌کند و هیچ درآمدی برای هزینه کننده وجود ندارد؛ آن‌ها یک سال هزینه می‌کنند و سال بعد از آن کنار می‌کشند٬ دست اندرکاران هم نه تنها کمک نمی‌کنند بلکه دنبال منافع خود هستند.

وی افزود: سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند تیمداری نکنند و تبلیغات خود را در قالب بنرها وتبلیغات تلویزیون انجام داده و برای حضور  در کار خیر نیز از طریق بهزیستی و کمیته امداد اقدام کنند.

این نماینده با بیان‌ این ‌که دستگاه ورزش کشور برنامه‌ای برای نظام باشگاه‌داری کشور ندارد، تصریح کرد: بنابراین چون صنعت فوتبال٬ والیبال و هر رشته‌ای برای سرمایه‌گذار سود ندارد بعد از مدتی تعطیل می‌شود٬ وزارت ورزش باید لایحه‌ای دراین باره به مجلس ارائه دهد و همه نیز به آن گردن نهند مثلا برای صداوسیما حق پخش بگذارد و دیگران هم کمک کنند.

نماینده مردم قائمشهر٬جویبارو سوادکوه در مجلس نهم، اضافه کرد: با این اتفاق نظام ورزش کشور آسیب می‌بیند و این موضوع روی ورزش همگانی و سلامت جسمانی مردم تأثیر خواهد داشت بنابراین نظام باشگاه‌داری باید دارای رشد و سودآوری باشد و باشگاه‌های داخلی حرفی برای گفتن در دنیا داشته باشد دراین صورت است که سلامت عمومی جامعه تضمین شده و بخشی از هزینه‌های کشور کم خواهدشد.

عضو هیأت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس نهم درخصوص واکنش مجلس دراین‌باره تصریح کرد: مجلس باید هوشمندانه‌تر به این مسأله بپردازد البته از وزیر هم دراین‌باره سوال شده ولی به دلیل فشار کار کمیسیون فرهنگی هنوز فرصت بررسی بیشتر به دست نیامده؛ باید دولت را ملزم به حمایت از باشگاه‌داران کرد٬ بنا بود با خصوصی سازی برخی از باشگاه‌ها دولت به کارهای اصلی خود برسد که هنوز انجام نشده است.

به گزارش خانه ملت٬ عمر حضور سرمایه‌گذاران در لیگ‌های رشته‌های مختلف ورزشی به تازگی بسیار کوتاه شده است از جمله باشگاه پمینا اصفهان که سال گذشته در لیگ حرفه‌ای و ملی بسکتبال رقابت کرد امسال از ادامه حضور انصراف داده یا همین طور در لیگ برتر والیبال کشور شاهد کناره‌گیری‌ باشگاه کاله و کناره‌گیری تیم نوین کشاوز در فصل جدید هستیم.

کد خبر 2856980

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha