به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم پورحکیمی ظهر دوشنبه در نشست با مسئولان شهرستان دیر اظهار داشت: بخش درمان تامین اجتماعی استان با ۱۱ زیرمجموعه که شامل دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی و سه مرکز بستری و هفت مرکز سرپایی است، در این استان فعالیت دارد.
وی یادآورشد: در سال گذشته ۱۹۳ میلیارد تومان در بخش درمان تامین اجتماعی استان بوشهر هزینه شده است که نسبت به سال قبل ۹۰ درصد افزیش داشته است و این به آن معناست که ما توانستهایم مبالغی را وارد استان کنیم تا برای بیمه شدهها هزینه شود.
پورحکیمی با بیان اینکه استان بوشهر به دلیل توسعه نیافتگی درمان مشکلات فراونی دارد، خاطرنشان کرد: درمان مستقیم در استان بوشهر از سایر استانها پر رنگتر است.
مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان بوشهر اضافه کرد: مجوزهای لازم برای افزایش تختهای بیمارستانی در سطح استان گرفته شده است.
افزایش مراجعات به بیمارستانهای تامین اجتماعی بوشهر
وی افزود: در سال گذشته دو میلیون و ۸۰۰ مورد مراجعه به مراکز درمانی تامین اجتماعی در استان صورت گرفت که نسبت به سال قبل از آن ۱۷٫۵ درصد افزایش یافته است.
پورحکیمی اضافه کرد: در این مدت ۲۵ هزار مورد بستری در بیمارستان های تحت پوشش تامین اجتماعی انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۲، ۱۱٫۵ درصد رشد داشته است.
وی، درمانگاه فعلی تامین اجتماعی را جوابگوی جمعیت ۲۵ هزار نفری بیمه شده گان شهرستان دیر ندانست و گفت: درمانگاه تامین اجتماعی دیر هم اکنون در یک فضای استیجاری فعالیت دارد اما به دلیل نبود زیرساختهای لازم به تجهیزات و امکانات مجهزتری برای خدمات دهی بهتر نیازمند است.
نظر شما