پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۰:۰۲

گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛

امحاء ۳۰ هزار عدد اقلام غیرمجاز آرایشی/ عوارض مصرف محصولات تقلبی

امحاء ۳۰ هزار عدد اقلام غیرمجاز آرایشی/ عوارض مصرف محصولات تقلبی

مدير نظارت بر فرآورده های آرايشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهيد بهشتی، از امحاء ۳۰ هزار عدد اقلام غير مجاز آرايشی و بهداشتی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دكتر ندا رونده در خصوص برنامه‏ های مبارزه با قاچاق کالای سلامت ‏محور، گفت: با توجه به رسالت وزارت بهداشت در امر صيانت از سلامت جامعه و نيز به منظور اطمينان از بی خطر بودن مصرف كالاهای آرايشی و بهداشتی، اين اداره در چارچوب برنامه عملياتی سازمان غذا و دارو امور متعددی را در راستای مبارزه با قاچاق كالاهای سلامت محور بر عهده دارد.

وی در ادامه به برخی از این برنامه ها اشاره کرد و افزود: نظارت بر امر واردات محصولات دارای مجوز بهداشتی از طريق صدور مجوزهای ترخيص و ارسال نمونه به آزمايشگاه، نظارت بر انبار و گمرک و نيز صدور مجوز مصرف، انجام بازرسی از مراكز عرضه محصولات آرايشی و بهداشتی و بررسی كالاهای عرضه شده دارای مجوزهای بهداشتی ورود و پروانه ساخت، رسيدگي به شكايات مردمی و شركت های وارد كننده در خصوص برخورد با متخلفين و عرضه كنندگان محصولات آرايشی و بهداشتي تقلبی و قاچاق، ارسال موارد تخلف به مراجع ذيصلاح قضائی و پيگيری تا وصول نتيجه، نظارت بر معدوم نمودن محصولات قاچاق و غير مجاز، همكاري با نيروی انتظامی و دستگاه قضائی در شناسايی محل های آلوده، اطلاع رسانی جهت ارتقاء فرهنگ مصرف محصولات آرايشي و بهداشتي و شناسايي كالاهای ايمن، و...، از جمله برنامه های اداره کل نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

رونده همچنين گزارشی از فعالیت‏ های انجام شده در مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت‏ محور ارائه داد و افزود: انجام بازرسی ۱۶۰ فروشگاه عرضه محصولات آرايشي و بهداشتی،رسيدگي به بيش از ۳۰ مورد شكايات در زمينه كالاهاي قاچاق و تقلبی، امحاء ۳۰ هزار عدد اقلام غير مجاز آرايشی و بهداشتی، ارسال پرونده هاي متخلفين به تعزيرات و يا دادسرا، انجام حدود ۱۵۰ مورد بازرسی از انبار شركت هاي وارد كننده محصولات آرايشی و بهداشتی، از جمله این فعالیت ها بوده است.

وی در مورد اثرات زیانبار قاچاق کالاهای سلامت‏ محور و خطرات استفاده از فرآورده‏ های قاچاق و غیرمجاز افزود: با توجه به اينكه مصرف لوازم آرايشي و بهداشتي بخشی از عادات روزانه اغلب خانم هاست و مطمئناً بخشي از اين افراد تا به حال مشكلات و عوارض ناشی از مصرف آن را حداقل يكبار تجربه كرده اندكه متاسفانه علت اصلی مصرف محصولات آرايشي و بهداشتی قاچاق و تقلبی ارزاني آنهاست. مصرف محصولات آرايشي و بهداشتی قاچاق و يا تقلبی باعث بروز عوارضی نظير آلرژی و حساسيت، سوزش در محل مصرف، كهير .كچلي ، آكنه ،عفونت وحتي كوري ، صدمات كبدي و سرطان مي شود .

کد خبر 2858526

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مریم امامی ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۸
      0 0
      با سلام برای تقلبی بودن کد اصالت کالا باید کجا شکایت کرد؟ سپاس