پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۳۹

معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان زنجان:

کاهش ۳۷ درصدی جرایم طی ماه مبارک رمضان در زنجان

کاهش ۳۷ درصدی جرایم طی ماه مبارک رمضان در زنجان

زنجان - معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان زنجان، از کاهش ۳۷ درصدی جرایم طی ماه مبارک رمضان در زنجان خبر داد.

سرهنگ اسماعیل اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر، به کاهش ۳۷ درصدی جرایم طی ماه مبارک رمضان در استان زنجان اشاره کرد و افزود: خوشبختانه جرایم در این ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش خوبی داشته است.

وی اظهار داشت: خوشبختانه به اقتضای فضای معنوی ماه مبارک رمضان، جرایم در این ماه نسبت به ماه‌های دیگر سال کمتر است.

معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان زنجان به برخورد با روزه‌خواران در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: طی این ماه تنها ۴۷ مورد برخورد با روزه‌خواران در استان انجام گرفته است.

سرهنگ اسماعیلی تاکید کرد: خوشبختانه تاکنون موردی از روزه‌خواری در ملاء عام به دستگاه قضایی ارجاع داده نشده است

وی افزود: قبل از ماه مبارک رمضان به همه اغذیه‌فروشی‌های بین‌راهی ابلاغ شده بود که در این ماه برای مسافران خدمات ارائه دهند.

معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان زنجان تصریح کرد: در استان زنجان، مردم به مسائل مذهبی بسیار اهمیت می‌دهند و این امر باعث شده که روزه‌خواری در این استان به‌ویژه در ملاءعام بسیار کم مشاهده شود.

کد خبر 2858671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha