به گزارش خبرگزاري "مهر"، احمدي نژاد كه در بوشهر به سر مي برد در اين گفت وگو با اشاره به اهانت صورت گرفته در برخي كشورهاي اروپايي نسبت به ساحت پيامبر عظيم الشان اسلام (ص) گفت : اين گونه اقدامات سخيف كه برخلاف اصول اوليه اخلاق و شرف انساني است، با هدف آزمايش حساسيت مسلمانان و كشورهاي اسلامي صورت مي گيرد و در صورت بي توجهي مسلمانان در آينده وارد مرحله پيشرفته تري خواهد شد.
رئيس جمهور جايگاه ويژه ايران و عربستان به عنوان دو كشور بزرگ اسلامي تاثيرگذار در معادلات جهاني و منطقه اي را يادآور شد و افزود : با تفاهمي كه ميان دو كشور وجود دارد، به خصوص پس از اجلاس اخير سران كشورهاي اسلامي در مكه معظمه اميدواريم با همكاري و هماهنگي بيشتر گام هاي موثرتري براي پيشرفت و انسجام جهان اسلام برداشته شود.
دو طرف در اين گفت وگو همچنين راه هاي مختلف برخورد با توهين كنندگان به مقدسات اسلامي به ويژه راهكارهاي سياسي اقتصادي را بررسي كردند.
امير عبدالله كه سرگرم ديدار از پاكستان است نيز با اشاره به برخي اقدامات صورت گرفته از جانب كشورهاي اسلامي براي برخورد با عوامل اهانت هاي اخير بر لزوم برخورد موثر در در اين راستا تاكيد كرد.
نظر شما