پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ تیر ۱۳۹۴، ۸:۳۰

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری کرمانشاه:

وضعیت چشمه‌های طاق بستان توسط یک تیم زمین شناسی بررسی می‌شود

وضعیت چشمه‌های طاق بستان توسط یک تیم زمین شناسی بررسی می‌شود

کرمانشاه- مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: برای انجام مطالعات دقیق در رابطه با خشکیدگی ناگهانی چشمه های طاق بستان یک تیم زمین شناسی از تهران اعزام و طی هفته آینده شروع بکار خواهد کرد.

علی فعله گری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بازگشت آب به چشمه های طاق بستان نشان دهنده سالم بودن شریان های اصلی و فعالیت کارست چشمه های طاقبستان است.

وی افزود: طبق گفته کارشناسان آب منطقه ای علت وقوع این پدیده، کاهش ۴۶ درصدی نزولات جوی و شدت گرمای هوا بوده است که گروه منابع آب اعلام کردند که این مسئله نیازمند مطالعات عمقی است.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری کرمانشاه اظهار داشت: برای انجام مطالعات دقیق در رابطه با خشکیدگی ناگهانی چشمه های طاق بستان یک تیم زمین شناسی از تهران اعزام و طی هفته آینده شروع به کار خواهد کرد.

فعله گری در ادامه گفت: گروه کارست استان کرمانشاه طی جلسه ای عنوان کرد میزان دبی و سنجش سطح آب های زیرزمینی باید بصورت دقیق تری اندازه گیری شده تا علت خشکیدگی چشمه های طاقبستان معلوم شود.

وی به ثبت جهانی این مجموعه تاریخی نیز اشاره کرد و افزود: خوشبختانه سرریز شدن آب چشمه ها یکی از موانع جهانی شدن این اثر تاریخی را مرتفع کرده است و امیدواریم با برطرف شدن سایر مشکلات، این اثر ملی را ثبت جهانی کنیم.

کد خبر 2860171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha