پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۱۶

امام جمعه یاسوج عنوان کرد:

پیروزی هسته ای در سایه هدایتهای رهبری به دست آمد

پیروزی هسته ای در سایه هدایتهای رهبری به دست آمد

یاسوج – امام جمعه یاسوج توافق هسته ای را پیروزی بزرگ دانست و گفت: این پیروزی در سایه هدایت‌های رهبری، ایستادگی مردم و صداقت و خلوص تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای به دست آمد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید علی‌اصغر حسینی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر یاسوج افزود: برای اولین بار در طول تاریخ است که یک کشور به اصطلاح جهان سومی در برابر همه قدرت‌های استکباری و زورگو قرار می‌گیرد و حقوق مسلم خود را حفظ می‌کند.

وی بیان کرد: نتیجه مقاومت ملت و رهبری در برابر زیاده‌خواهی‌های غرب در این مذاکرات به ثمر نشست.

وی با بر شمردن برکات ماه رمضان گفت: رمضان ماه ریاضت، بندگی، طلب مغفرت و مبارزه با جهاد نفس است و مبارزه با نفس ازمهمترین عبادات دینی است .

حسینی همچنین با تبریک عید سعید فطر، گفت: عید سعید فطر عید بندگی و عبودیت و نماز عید مظهر اتحاد و انسجام مسلمانان است.

وی بیان کرد: فردا همه مسلمانان در سراسر ایران اسلامی و در استان کهگیلویه و بویراحمد در صفوف به هم فشرده نماز عید سعید فطر حضور باشکوه خواهند داشت تا یک بار دیگر اتحاد و انسجام خود را به نمایش بگذارند.

حسینی تاکید کرد: عید فطر عید واقعی مسلمانان و روز صلح و دوستی است و همه مسلمانان با سرور و شادی با شرکت خود در نماز عید پس از یک ماه مبارزه با دشمن درون به شکرگزاری حضرت حق بپردازند.

امام جمعه یاسوج، از همه مومنان خواست زکات فطریه خود را در اسرع وقت به نیازمندان واقعی هدیه کنند.

وی میزان زکات فطریه هر نفر در کهگیلویه و بویراحمد را ۴۵هزار ریال اعلام کرد.

امام جمعه یاسوج همچنین سالروز تاسیس شورای نگهبان را گرامیداشت و گفت: همه باید بدانند که هرگونه توهین و تضعیف این نهاد گناهی نابخشودنی است.

حسینی همچنین در بخش دیگری از خطبه های خود با محکوم کردن تجاوز آل سعود به یمن و کشتار مردم بی گناه این کشور، آل سعود را دست نشانده رژیم صهیونیست دانست.

وی افزود: این تجاوزها و کشتارها روزی گریبان این رژیم را خواهد گرفت.

کد خبر 2860882

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha