به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از حوزه علمیه امام صادق(ع)،حجت الاسلام مرتضی جوکار با بیان اینکه دارالقرآن کریم در جزیره قشم راه اندازی می شود، گفت: دوستداران و علاقمندان به این کتاب آسمانی می توانند با تاسیس دارالقرآن که از حمایت امام جمعه شهرستان قشم برخوردار است، مسائل قرآنی خود را دنبال کنند.
به گفته مدیر حوزه علمیه امام حعفر صادق (ع) قشم، گرایش به قرآن کریم به عنوان معجزه الهی و عمل به آن می تواند جامعه را در برابر همه تهدیدها بیمه کند.
وی از آموزش قرآن و فهم آیات الهی به عنوان اصلی ترین درس حوزه های علمیه نام برد و گفت: طلاب حوزه علمیه امام صادق (ع) قشم در کنار دروس مقدماتی که از سوی حوزه علمیه قم برای آنان منظور شده است، در کلاس های فوق العاده قرآنی نیز شرکت می کنند و پس از دوره پنج ساله می توانند در روستاها به فعالیت های قرآنی اقدام کنند.
این مسئول فرهنگ قرآنی به همکاری قرآنی حوزه علمیه امام صادق (ع) قشم با مدارس این شهر هم اشاره کرد و گفت: در برپایی نمازهای جماعت در مدارس موضوعات قرآنی دنبال می شود و امامان جماعات پاسخگوی سئوالات قرآنی دانش آموزان هستند.
حجت الاسلام جوکار در پایان از هدایت الله حسین زاده به عنوان طلبه سال سوم حوزه علمیه امام صادق (ع) به عنوان حافظ نیمی از قرآن کریم یاد کرد و گفت: یکی از خواهران طلبه حوزه علمیه ریحانه نبی (س) شهر قشم نیز حافظ کل قرآن است.
نظر شما