پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۱۵

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی کرمان:

کاهش غلظت گرد و غبار هوای کرمان/آغاز بارش های رگباری

کاهش غلظت گرد و غبار هوای کرمان/آغاز بارش های رگباری

کرمان - رئیس مرکز پیش بینی هواشناسی استان کرمان از کاهش غلظت هوا و بارش های رگباری در استان کرمان خبر داد.

حمیده حبیبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مرکز گرد و خاک در مرزهای شرق و جنوب شرق کشوربود که شرایط برای افزایش غلطت غبار و کاهش دید افقی در مناطق شرق، جنوب شرق و شمال غرب استان فراهم کرد.

حبیبی ادامه داد: امروز شاهد کاهش غلظت غبار نسبت به روز گذشته هستیم.

وی اظهار داشت: همچنین به دلیل نفوذ جریانات گرم و مرطوب جنوبی، انتظار می رود امروز شاهد بارش های رگباری و رعد و برق در برخی از مناطق استان باشیم.

این مسئول از کاهش چهار درجه ای دمای هوای کرمان امروز نسبت به روز گذشته خبر داد و گفت : از فردا به تدریج شاهد افزایش دمای هوا خواهیم بود.

وی هوای امروز رشهر کرمان را صاف و دمای آن را ۲۷ درجه و سرعت باد را سه متر بر ثانیه و از سمت شمال عنوان کرد.

رئیس مرکز پیش بینی هواشناسی استان کرمان با بیان اینکه سالمندان و کودکان و همچنین افرادی که با مشکل و بیماری های تنفسی مواجه هستند حدالامکان امروز و فردا از منازل خارج نشوند، به شهروندان توصیه کرد: طی دو روز آینده از نزدیکی به حریم رودخانه ها خودداری کنند.

کد خبر 2863080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha