پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۹:۵۴

به میزبانی فدراسیون کوه‌نوردی ایران؛

کمپ جوانان جهان روی قله دماوند برگزار می‌شود

کمپ جوانان جهان روی قله دماوند برگزار می‌شود

اتحادیه جهانی کوه‌نوردی کمپ جوانان خود را اویل مردادماه در قله دماوند برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت رسمی فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی، کمپ جوانان اتحادیه جهانی کوه‌نوردی از تاریخ ۲ لغایت ۶ مرداد ماه به میزبانی فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی کشورمان با حضور ۴۸ کوه‌نورد خارجی از ۱۶ کشور جهان و همچنین «کریستف ویلیچکی» کوه‌نورد نامدار لهستانی روی قله دماوند برگزار خواهد شد.

بر اساس تقویم اتحادیه جهانی کوهنوردی UIAA هرساله کمپ جوانان در یکی از کشورهای جهان و به صورت کارگاه‌های آموزشی و صعود برگزار می‌شود و بنا بر درخواست فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی کشورمان، ایران میزبان این کمپ در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ خواهد بود.

بر این اساس کمپ جوانان ۲۰۱۵ روی قله دماوند و همراه با کارگاه آموزشی پزشکی کوهستان و کمپ ۲۰۱۶ روی قله سبلان و همراه با کارگاه آموزشی یخ‌نوردی برگزار می‌شود. در کمپ دماوند ۴۸ کوه‌نورد خارجی از ۱۶ کشور جهان و همچنین اعضای تیم‌های جوانان و امید کوهنوردی کشورمان حضور خواهند یافت.

افتتاحیه این کمپ در قرارگاه پلور روز جمعه ۲ مردادماه با کلاس پزشکی کوهستان و آشنایی کوهنوردان با شرایط هم هوایی خواهد بود. بر اساس برنامه پس از این کلاس حاضران راهی گوسفندسرای دماوند شده، پس از ۳ روز بر اساس برنامه به مرتفع‌ترین کوه کشورمان صعود خواهند کرد. همچنین اختتامیه این کمپ در روز چهارشنبه ۷ مرداد در تهران برگزار خواهد شد.

 در این برنامه همچنین «کریستف ویلیچکی» کوه‌نورد نامدار لهستانی و پنجمین فردی که موفق به صعود تمامی قلل ۸ هزارمتری دنیا شده به عنوان مهمان ویژه حضور خواهد یافت.

کد خبر 2863783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha