پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۳۶

عضو شورای شهر تهران تاکید کرد؛

توسعه حمل و نقل همگانی با محوریت مترو/ اهمیت سلامت زندگی شهروندان

توسعه حمل و نقل همگانی با محوریت مترو/ اهمیت سلامت زندگی شهروندان

رئيس كميته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران، سلامتی را مهمترين مقوله زندگی هر شهروند دانست و افزود: تخصيص اعتبارات باید بر اساس اولويت‌ها مورد توجه قرار گيرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس محمد حقانی با تأكيد بر اهميت موضوع محيط زيست به عنوان ضرورت امروز شهر تهران به عنوان سرفصل فعاليت ­های مديريت شهری، گفت: تنها در صورت اولويت دادن به محيط زيست است كه مي‌توانيم اميدوار باشيم انبوه معضلاتي كه در زمينه‌هاي آب، خاك و هوا، این کلان­شهر با آن‌ها دست و پنجه نرم مي‌كند، برطرف شوند.

وی افزود: برطرف كردن مشكلات زيست محيطي بايد در رأس برنامه‌ريزي‌هاي مديريت شهري قرار داشته باشد و اختصاص اعتبارات به اين منظور كه به صورت مستقيم با سلامت شهروندان سر و كار دارد از اهميت بالایی برخوردار است.

حقانی با اشاره به اينكه هموارسازي زيرساخت‌هاي حمل و نقل عمومي، می­ تواند تأثیر به سزايی در كاهش موضوعات زيست محيطي بر جای بگذارد، اظهار كرد: به این منظور، توسعه حمل و نقل همگاني با محوريت مترو بايد به عنوان اولويت نخست در دستور كار مديريت شهري قرار گيرد.

وی با بيان اينكه با نقطه مطلوب فاصله زيادي داريم، تصريح كرد: البته در اين ميان، به همكاري بين بخشي نیز نیاز داريم و این در حالي است كه هنوز مطالبات باقي مانده شهروندان تهران از دولت‌هاي نهم و دهم در زمينه اعتبارات توسعه حمل و نقل عمومي پرداخت نشده و مطالبات مردم این کلان­شهر هر سال انباشته­تر می­شود.

رئيس كميته محيط زيست شورای شهر تهران در پايان با تأكيد بر اينكه سلامتي، مهمترين مقوله زندگي هر شهروند است و توجه به سلامت شهروندان از مهم‌ترين مسئوليت‌هاي مسئولان در سطوح ملي و محلي محسوب مي‌شود، خاطرنشان كرد: از اين رو، تخصيص اعتبارات باید بر اساس اولويت‌ها مورد توجه قرار گيرد و بدون ترديد هيچ اولويتي بالاتر و مهم‌تر از حفظ جان مردم و سلامتي آن­ها وجود ندارد.

کد خبر 2864781

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha