به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش کردستان شاهرخ محمدی گفت: به روال سنوات گذشته و در ایام اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری توسط سازمان سنجش، پایگاه های انتخاب رشته آموزش و پرورش فعال و به داوطلبان مجاز به انتخاب رشته خدمات مشاوره ای و راهنمای انتخاب رشته ارائه می شود.
وی افزود: بر این اساس فعالیت پایگاه های انتخاب رشته از روز پنجشنبه اول مرداد در سطح استان آغاز شده و تا دهم مرداد ماه ۹۴ ادامه خواهد داشت.
رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش کردستان بیان کرد: در این مهلت داوطلبان می توانند با مراجعه به پایگاه های انتخاب رشته از خدمات کارشناسان و مشاوران مجرب در کلیه شهرستان های استان استفاده نمایند .
وی یادآور شد: ساعت فعالیت پایگاه های انتخاب رشته در استان کردستان صبح از ۸ لغایت ۱۲ و بعد از ظهر از ساعت ۱۵ الی ۱۹ می باشد.
نظر شما