پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ مرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۰۳

مهدی تاج:

پیکان می تواند به فیفا شکایت کند

پیکان می تواند به فیفا شکایت کند

رئیس سازمان لیگ برتر ایران گفت: بدیهی است که پیکان می توان در خصوص رای کمیته استیناف به فیفا شکایت کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تاج در رابطه با رای کمیته استیناف در مورد پرونده دیدار تیم های فوتبال راه آهن و پیکان گفت: در تاریخ ۹۴.۲.۲۰ پرونده انضباطی مبنی بر استفاده بازیکن خارجی با مدارک نامعتبر گزارش شد که کمیته انضباطی هم در رابطه با آن رای داد.

وی افزود: پیکانی ها ابتدا در این خصوص اعتراض کردند که ما بررسی کردیم و اگر نامه ابتدایی جعل بود باید تمام نتایج ۳ بر صفر به سود حریفان راه آهن اعلام می شد اما طبق نامه باشگاه ترکیه ای اعلام شد با توجه به قرارداد آن باشگاه با بازیکن قراردادش فسخ شده است و بازیکن مذکور از فردا می تواند در تیم ایرانی حضور داشته باشد.

رئیس سازمان لیگ برتر گفت: در قسمتی دیگر از نامه آمده بود که مسئولیت هر نوع پیش آمد غیر منتظره را قبول می نماییم. اما بعد از این دو عضو که به نامعتبر بودن مدارک شک داشتند به معتبر بودن نامه رای دادند.

تاج اظهار داشت: ما در پایان هم اعلام کردیم که بدیهی است پیکان می تواند در واکنش به این رای به فیفا شکایت کند.

رئیس سازمان لیگ در واکنش به صحبت های جهانبازی مبنی بر اینکه سازمان لیگ به جای اینکه جشن بگیرد، پول داوران را بدهد اظهار داشت: این مراسم اسپانسر داشته و حتی سازمان لیگ هم از برخی این منافع سود می برده است.

تاج در خصوص عدم حضور تیم های بدهکار در لیگ گفت: رای بازدارنده ای در این رابطه از مسئول کمیته انضباطی به ما رسید و  اعلام شد که باشگاهها هر گونه فعالیت در نقل و انتقالات منع هستند اما ما اعلام کردیم که باشگاهها تا تاریخ مقرر قرارداد بازیکنان داخلی شان را می توانند ثبت کنند.

کد خبر 2864854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha