پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ مهر ۱۳۸۲، ۱۳:۰۴

معاون وزير نيرو:

كنترل آثار زيانبار حوادث نيروگاهي با مديريت ريسك امكان پذير است

با توجه ارزش بالاي نيروگاه هاي كشور، فرايند به حداقل رساندن آثار زيانبار خسارات اتفاقي بر اساس برنامه ريزي و كنترل فعاليت ها و بقاي منابع در قالب مديريت ريسك بايد اجرا شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، معاون وزير نيرو و مدير عامل شركت توانير گفت: در راستاي همكاري هاي ميان توانيرو و شركت سهامي بيمه ايران براي تامين پوشش بيمه اي نيروگاه ها خطوط انتقال و پست هاي برق انجام شده است.
احمديان افزود: با توجه به گستردگي و پراكندگي نيروگاه ها و سرمايه بكار رفته در آنها، ارزيابي و برآورد ارزش ريسك هاي مورد بيمه توسط توانير و اعلام نرخ و شرايط از سوي بيمه ايارن و شركت كارگزاري بيمه UIB ضروري است. 
به گفته وي، برق مصرفي مورد نياز كه در نقاط مختلف توليد و در سرتاسر كشور عرضه مي شود مستلزم احداث و اداره واحدهاي بزرگ و كوچكي نيروگاهي ، پست ها و خطوط انتقال است كه تنها با استفاده از تكنولوژي پيشرفته جهاني امكان پذير است.
وي ارزش نيروگاه هاي موجود در كشوررا بيش از 35 ميليارد دلار اعلام كرد و افزود: براي مديريت اين ثروت بزرگ ملي، اتخاذ تدابير مناسب و انتخاب روش هاي مطمئن و بهينه براي محافظت از تاسيسات ، تجهيزات، اموال و پرسنل به منظور پابرجا نگهداشتن آنها در برابر بروز انواع خطرات و ايجاد آمادگكي به منظور مقابله با خسارت هاي ناشي از وقوع حوادث است.
احمديان افزود: استفاده از بهترين و مناسب ترين روش هاي قابل دسترسي براي مقابله و جبران خسارت ناشي از وقوع حوادث نامطلوب به منظور تضمين بقاي كل سيستم و جلوگيري از توقف كار و كندي روند اجراي فعاليت ضرورت تامين پوشش هاي بيمه اي مناسب و لازم  براي نيروگاه هاو تاسيسات وابسته را تاكيد مي كند.
وي بهينه كردن شيوه مديريت و نگهداري سيستم و فراهم كردن ابزار مناسب براي مديران در راستاي نظارت بر عملكرد سيستم از طريق بررسي گزارشات دوره اي و بازديد كارشناسان حرفه اي و خبره بيمه پس از وقوع هر حادثه را از جمله مسايل مطرح در مديريت رسيك است.
  

کد خبر 28671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha