پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۲۳

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران عنوان کرد؛

ابراز نگرانی از افزایش نزاع در پایتخت/حمل و نقل موضوع اصلی دعواها

ابراز نگرانی از افزایش نزاع در پایتخت/حمل و نقل موضوع اصلی دعواها

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران با ابراز نگرانی از آمارهای نزاع در پایتخت گفت: طی سه ماهه اول امسال ۲۶ هزار نزاع در پایتخت به ثبت رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر احمد دنیامالی در جلسه علنی روز سه شنبه با گلایه از برخی از اعضای شورا که زودتر از صحن علنی نوبت برای تذکر می گیرند و درخواست مانیتورینگ نحوه ثبت نوبت برای تذکرات گفت: باید به کسانی که در تذکراتشان حرف حساب می زنند فرصت بیشتری داده شود.

دنیامالی در ادامه با اشاره به آمارهای نزاع در پایتخت طی سه ماهه نخست امسال گفت: ۲۶ هزار نزاع منجر به طول درمان در پزشک قانون تهران ثبت شده است این آماری است که منجر به شکایت شده و نزاع هایی که به شکایت ختم نمی شود در این آمار نیامده است.

وی با بیان اینکه تصویر چنین شهری که مردم دائما در حال نزاع هستند تصویری زشت و ناپسند است گفت: بخشی از این نزاع ها در حوزه حمل و نقل و تخلفات موتورسواران به وجود می آید. وی درخواست کرد معاونت اجتماعی در این رابطه آسیب شناسی لازم را انجام دهد که چنین تصویری از شهر تهران نداشته باشیم.

دنیامالی در بخش دیگری از سخنانش به عقب ماندگی شهرداری در اجرای برنامه پنج ساله دوم شهرسازی اشاره کرد و گفت: سال اول این برنامه یکی از سخت ترین سال ها بوده که باید لوایح و آیین نامه ها تدوین و به شورا ارجاع می شد اما بسیاری از احکام اجرایی نشده به طور مثال با بحث مدیریت بحران تکالیفی در حوزه ارائه طرح جامع کاهش خطرپذیری شهر تهران، کاربست طراحی و ساخت پایگاه های پشتیبانی و معین، ساماندهی حاشیه های شهر و سکونت های غیر رسمی و تدابیری برای در امان بودن آنها در برابر حوادثی مانند سیل، آتش سوزی و زلزله از جمله موضوعاتی بوده که باید طی سال گذشته لوایحش به شورا ارائه می شده اما با وجود اینکه یک چهارم زمان این برنامه را از دست داده ایم هیچ اقدام عملی انجام نشده است.

کد خبر 2869137

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha