پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ مرداد ۱۳۹۴، ۹:۰۵

مدیر کل بهزیستی ایلام:

۶۰ هزار نفر در استان ایلام آموزشهای مقابله با انفجار مین می بینند

۶۰ هزار نفر در استان ایلام آموزشهای مقابله با انفجار مین می بینند

ایلام - مدیر کل بهزیستی استان ایلام گفت: ۶۰ هزار نفر در استان ایلام آموزشهای مقابله با انفجار مین می بینند.

شهریار مهردادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از مباحث مهم در استان ایلام به دلیل هشت سال دفاع مقدس در استان، وجود مین در شهرستانهای مرزی استان یعنی دهلران و مهران است.

وی بیان داشت: هر ساله بهزیستی استان ایلام در راستای پیشگیری از معلولیت در استان، آموزش های مقابله با انفجار مین را برای پیشگیری، در بین مردم عشایر و روستاهای مرزی استان ارائه می دهد.

مدیر کل بهزیستی استان ایلام عنوان کرد: هم اکنون آموزش های لازم برای پیشگیری از حوادث انفجار مین در استان آغاز شده و پیش بینی شده بیش از ۶۰ هزار نفر این آموزشها را فرا گیرند.

مهردادی افزود: در حال حاضر این طرح در شهرستان مرزی مهران با ۱۲ هزار نفر آغاز شده که نقش مهمی در کاهش حوادث برای پیشگیری از انفجار مین دارد.

وی عنوان کرد: تاکنون بیش از ۳۱۴ نفر در استان ایلام بر اثر انفجار مین در استان ایلام دچار معلولیت شده اند که در سالهای اخیر آمارها بسیار کم شده است.

کد خبر 2869840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha