پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ مرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۰۰

طرح اوقات فراغت در مدارس شمال شرق تهران افتتاح شد

طرح اوقات فراغت در مدارس شمال شرق تهران افتتاح شد

قائم مقام اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۴ از برگزاری افتتاحیه طرح اوقات فراغت در مدارس شمال شرق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحمیدرضا میر ابوطالبی گفت: افتتاحیه طرح اوقات فراغت با حضور مدیران شهرداری و جمعی از دانش آموزان و اولیا در مدرسه دخترانه کوثر برگزار شد.

وی افزود: این  طرح برای دومین سال متوالی با اهداف  ایجاد و تقویت روحیه نشاط، سرور و شادمانی در دانش آموزان، بهبود گذران اوقات فراغت دانش آموزان با بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی شهر تهران، توسعه نشاط و سرور در میان دانش آموزان مبتنی بر ارزش های ملی و آیینی و اخلاق اسلامی، خلاقیت، خودشکوفایی، رشد مهارت ها، تقویت اعتماد به نفس و...، در بخش های آموزشی، فرهنگی، ورزشی و سلامت از ساعت ۸ الی ۱۳ در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه برگزار خواهد شد.

میرابوطالبی ادامه داد: با توجه به تهاجم فرهنگی لزوم فرهنگ سازی و غنی سازی اوقات فراغت، امیدواریم این طرح باعث تعالی هرچه بیشتر اوقات  فراغت دانش آموزان منطقه ۴ شود.

کد خبر 2872188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha