پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ مرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۰۳

مدیرکل شیلات بوشهر:

ذخیره‌سازی بچه میگو در هشت هزار استخر استان بوشهر انجام شد

ذخیره‌سازی بچه میگو در هشت هزار استخر استان بوشهر انجام شد

بوشهر - مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: ذخیره‌سازی بچه میگو در هشت هزار استخر استان بوشهر انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین بهمنیاری ظهر شنبه در نشست بررسی وضعیت اراضی پرورش میگوی استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیت بالایی در تولید و صید و پرورش میگو است و به عنوان قطب میگوی کشور شناخته می‌شود.

وی به آغاز فصل صید میگو در استان بوشهر از پنجم مرداد اشاره کرد و ادامه داد: یک‌ هزار و ۵۰۰ قایق صیادی در استان بوشهر ثبت شده که ۷۴۰ شناور و قایق دارای مجوز صید هستند.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با بیان اینکه ۴۹۰ لنج صیادی دارای مجوز صید هستند، اضافه کرد: قایق‌های صیادی مجوز صید یک روزه و لنج‌های صیادی مجوز صیادی چهار تا پنج روزه دریافت می‌کنند و در زمان داشتن مجوز می‌توانند به دریا رفته و صید خود را انجام دهند.

وی با اشاره به ذخیره‌سازی بچه میگو در استخرهای ساحلی استان بوشهر، ادامه داد: برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای ذخیره‌سازی میگو در استان صورت گرفته است و تاکنون یک‌ میلیارد قطعه بچه میگو در استخرهای استان ذخیره شده است.

بهمنیاری با اشاره به لاروریزی در سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی ساحلی استان بوشهر، بیان کرد: در هر استخر به صورت میانگین ۲۲۰ هزار بچه میگو ذخیره‌سازی می‌شود و تراکم‌های متفاوتی در سطح استخرهای استان وجود دارد.

مدیرکل شیلات استان بوشهر از تداوم ذخیره‌سازی بچه میگو تا پایان مردادماه خبر داد و افزود: ذخیره‌سازی در بیش از هشت هزار استخر پرورشی استان بوشهر انجام می‌شود.

کد خبر 2872189

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha