پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۵۷

امام رضا(ع)؛ آنگونه که بود، آنچه گفت و آنگونه که زیست؛

انتشار کتاب «امام مهربانی‌ها» به چهار زبان

انتشار کتاب «امام مهربانی‌ها» به چهار زبان

به مناسبت برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)، کتاب «امام مهربانی‌ها »توسط انتشارات بین ­المللی الهدی به زبانهای فارسی، انگلیسی، عربی و اردو به چاپ خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)، کتاب «امام مهربانی‌ها» توسط انتشارات بین ­المللی الهدی به چاپ خواهد رسید.

«امام مهربانی‌ها» که به قلم حمیدرضا شاه‌آبادی، در سه بخش با عناوین؛ آنگونه که بود، آنچه که گفت و آنگونه که زیست در حال تدوین است، از سه منظر به زندگانی پربرکت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) می‌پردازد. نویسنده در بخش اول، آداب و سلوک رفتاری امام (ع) را مورد پژوهش قرار می‌دهد، سپس در بخش دوم گزیده­ای از سخنان گهربار ایشان را روایت می‌کند و در بخش سوم، مروری بر زندگانی و سرگذشت آن حضرت را به مخاطب عرضه می‌کند.

نویسنده در این اثر کوشیده است تا با استفاده از ادبیات ساده و روان و در قالب مطالب کوتاه، جوانب مختلف شخصیت حضرت رضا(ع) را برای مخاطب به نمایش بگذارد.

همچنین میرصفی، سرپرست مؤسسه الهدی از ترجمه و انتشار کتاب «امام مهربانی‌ها» به زبان‌های انگلیسی، عربی و اردو در آینده نزدیک خبرداد. او با اشاره به محدوده عمل و نوع فعالیت انتشارات بین­المللی الهدی که بیشتر معطوف به فضای بین­الملل و مخاطبین خارج از کشور است، گفت: این مؤسسه در نظر دارد تا با ترجمه و چاپ چند اثر مرتبط با امام هشتم، در جهت شناساندن هر چه بهتر و بیشتر امام رئوف و همچنین انتقال مفاهیم عالی موجود در سیره و زندگانی ایشان به مخاطب بین‌المللی گام بردارد.

انتشارات بین ­المللی الهدی کتاب «امام مهربانی‌ها» را در قطع خشتی کوچک و در تیراژ ۳۰۰۰ نسخه و با کیفیتی ویژه به چاپ خواهد رساند.

کد خبر 2872721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha