پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۵۷

مدیرکل اجتماعی استانداری زنجان:

اعتماد مردم به دولت زمینه‌ساز افزایش سرمایه‌های اجتماعی است

اعتماد مردم به دولت زمینه‌ساز افزایش سرمایه‌های اجتماعی است

زنجان -مدیرکل اجتماعی استانداری زنجان با بیان اینکه اعتماد مردم به دولت زمینه ساز افزایش سرمایه های اجتماعی است، گفت: سه عنصر اصلی برای افزایش سرمایه های اجتماعی اعتماد، مشارکت و رضایت‌مندی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسیح الله سلطانی ظهر یکشنبه در ستاد صیانت از حقوق شهروندی شهرستان زنجان با بیان اینکه طرح سنجش سرمایه‌ اجتماعی در سطح استان زنجان  اجرا می شود، افزود: طرح سنجش سرمایه های اجتماعی توسط ۱۰۰ پژوهشگر و صاحب نظران به نام سرمایه اجتماعی کشور مورد سنجش قرار گرفته است.

وی از اعتماد مردم به عملکرد دولت خبر داد و گفت: اگر مردم به عملکرد دولت اعتماد داشته باشند سرمایه اجتماعی نیز وجود خواهد داشت. علت اصلی کاهش سرمایه های اجتماعی، کاهش اعتماد عمومی از دولت بوده که دلیل اصلی اختلاف های صورت گرفته است که موضوع سرمایه های اجتماعی را در کشور به شدت خدشه دار می‌کند.

سلطانی در خصوص نحوه‌ رسیدن به طرح سنجش افزود: پس از تشکیل شورای پژوهش در سطح کشور، پرسش نامه‌هایی تدوین و به استان‌ها ارسال شد و در اواخر سال ۹۳ سنجش صورت گرفت. در سطح کشور ۱۴ هزار و ۲۰۰ پرسش نامه منتشر شد که ۳۶۵ پرسش نامه مربوط به استان زنجان بود و افراد بالای ۱۸ سال موردپژوهش بودند.

مدیرکل اجتماعی استانداری زنجان این طرح را یک طرح پژوهشی گروهی عنوان کرد و ادامه داد: هرچند پاسخ مردم به پرسش نامه‌ها کارشناسانه نبود اما سرمایه های اجتماعی مردم هستند و باید تلاش کنیم تا رضایت عمومی را افزایش دهیم که این افزایش زمانی محقق خواهد شد که آسیب های اجتماعی کاهش یابد.

سلطانی با بیان اینکه اعتماد مردم به دولت زمینه ساز افزایش سرمایه های اجتماعی است، افزود: سه عنصر اصلی برای افزایش سرمایه های اجتماعی اعتماد، مشارکت و رضایت‌مندی است.

کد خبر 2873323

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha