پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ مرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۵۱

دبیرکل جمعیت هلال احمر تاکید کرد؛

ضرورت بازنگری در حوزه بهداشت و درمان هلال احمر

ضرورت بازنگری در حوزه بهداشت و درمان هلال احمر

دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: در برنامه ششم توسعه نگاه خاصی به حوزه بهداشت و درمان خواهیم داشت تا حرکت ما در این حوزه با ماموریت های سازمانی و سیاست های کلان برنامه ششم همخوانی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس علی اصغر احمدی در مراسم افتتاح پلی کلینیک سلامت خانواده و کلینیک سلامت جنسی جمعیت هلال احمر که روز سه شنبه برگزار شد، افزود: باید بازنگری در حوزه تخصصی بهداشت و سلامت جمیت هلال احمر صورت گیرد تا با نگاهی خاص فعالیت های خود را در این زمینه بررسی کرده و مورد بازنگری قرار دهیم.

وی اظهار کرد: اگر هلال احمر در حوزه بهداشت و سلامت کمک حال دولت است، باید فعالیت های این نهاد مردمی در این حوزه، با ماموریت سازمانی و سیاست های کلان برنامه ششم توسعه جمعیت هلال احمر همخوانی داشته باشد.

احمدی با بیان اینکه فعالیت در حوزه سلامت جنسی و خانواده به جز مشاوره و درمان ابعاد دیگری نیز دارد که باید همه بخش ها در این زمینه فعالیت کنند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هلال احمر در بخش آموزش عمومی نیز وظایفی را بر عهده دارد، باید امکان گنجاندن آموزش های مرتبط با خانواده را در این آموزش های عمومی بررسی کرد.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری تهاجم فرهنگی را به عنوان خطری برای جوامع دانسته اند، گفت: امروز حتی شاهدیم که نهاد خانواده تحت تاثیر سریال های ماهواره در معرض خطر قرار گرفته است؛ لذا با ارائه مشاوره های لازم به خانواده ها در چنین مراکزی می توان در جهت تحکیم بنیان خانولده حرکت کرد.

دبیرکل جمعیت هلال احمر با بیان اینکه وظیفه ذاتی وزارت بهداشت ارائه خدمت در حوزه بهداشت و درمان است، تاکید کرد: هلال احمر به عنوان سازمانی مردم نهاد در این عرصه موظف به کمک به بخش بهداشت و درمان کشور است.

کد خبر 2875071

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha