پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ مرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۰۹

رئیس بنیاد نخبگان اردبیل خبر داد؛

نخبگان استان اردبیل تکریم می‌شوند

نخبگان استان اردبیل تکریم می‌شوند

اردبیل – رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل از تکریم نخبگان حوزه‌های مختلف استان در طول سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین شایقی بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه هماهنگی برنامه های طرح تکریم نخبگان به خبرنگار مهر گفت: در نظر داریم موضوع تکریم نخبگان حوزه های مختلف در قالب برنامه های متعدد الگو سازی شود.

وی با بیان اینکه در طرح تکریم نخبگان بخش های مختلف از جمله علمی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و... مورد توجه هستند، اضافه کرد: این طرح از سال گذشته کلید خورده است و ما توانستیم تا کنون دو برنامه تکریم یکی ویژه نخبگان منابع طبیعی و دیگری روز ملی هسته ای را اجرا کنیم.

رئیس بنیاد نخبگان استان اظهار داشت: این برنامه ها یک روزه نبوده و در طول سال و مناسبت های مختلف متناسب با حوزه فعالیت نخبگان به اجرا درخواهد آمد.

شایقی با تاکید به الگوسازی نخبگان برای دانش آموزان و دانشجویان اضافه کرد: بنیاد نخبگان استان از سال ۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون بیش از ۳۰۰ نخبه علمی را در این استان شناسایی کرده است.

استاد دانشگاه های اردبیل با اشاره به اینکه از این تعداد ۶۰ نفر استاد تمام بوده و در مراکز تحقیقاتی کشور مشغول به کار هستند، بیان داشت: در نظر داریم با شناسایی نخبگان زمینه ارتباط گیری و استفاده از ظرفیت نخبگان در دستگاه های اجرایی را فراهم کنیم.

رئیس بنیاد نخبگان استان معتقد است نخبگان باید به عنوان الگوهای تدبیر و پیشرفت مورد توجه نهادهای اجرایی قرار گیرند  و در این راستا شناسایی و معرفی نخبه را بنیاد نخبگان به جد پیگیری می کند.

شایقی استفاده از ظرفیت فکری و علمی نخبگان را زمینه ساز تحول در سازمان ها و نهادهای اجرایی دانست و ابراز امیدواری کرد: ظرفیت های شناسایی شده توسط بنیاد نخبگان در برنامه ها و تصمیم سازی های استان به شکل بهینه مورد استفاده قرار گیرند.

کد خبر 2875185

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha