به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر محمد اسماعیل مطلق افزود: برای تحقق اين هدف، سه دستگاه وزارت بهداشت، وزارت آموزش و پرورش و سازمان بهزيستی دخيل هستند و البته دستگاههاي ديگر مثل شهرداری ها و سازمان صدا و سيما نقش كمک كننده در اين زمينه دارند.
وی گفت: در برنامه ارتقاء مراقبت و آموزشهای ابتدايي در دوران كودكي معتقديم هر كودكی پتانسيل نخبگی دارد لذا نبايد هيچ كودكی به دليل اينكه در خانوادهاش امكانات وجود ندارد، پتانسيل نخبگي او هم مخفی بماند در واقع با اجراي اين برنامه ميتوانيم عدالت اجتماعي را ترويج دهيم.
مطلق در ادامه بحث «تحكيم بنيان و پايداري خانواده» را مهمترين موضوع بند چهارم سياستهای كلی جمعيت عنوان كرد و گفت: در مقولههايي كه مرتبط به سلامت خانوادهها ميشود از جمله سلامت جنسي و باروري بايد خدمات درستي را به خانوادهها ارائه كنيم.
به گفته وی، همه آمارها نشان می دهد بخشی از طلاقها به دليل عدم رضايتمندي زوجين از روابط جنسي است، بنابراين براي پايداري خانواده به بحث سلامت جنسي نيز پرداختهايم.
مطلق افزود: در اين رابطه مشاوره و آموزش های لازم را برای ارتقای كيفيت سلامت جنسي در نظام ارائه خدمات خود ادغام كردهايم و از اين طريق می توانيم پايداري خانوادهها را افزايش دهيم.
وی با اشاره به موضوع «توسعه خدمات سلامت باروري و فرزندآوری كه در بند چهارم سياستهاي كلي جمعيت» مورد تاكيد قرار گرفته است، گفت: ما می خواهيم همه گروه هدف ما به خدمات با كيفيت سلامت باروری و فرزندآوری دسترسی داشته باشند.
مطلق گفت: برای تحقق اين هدف بسته خدمت سلامت باروری و فرزندآوری را براساس سياستهاي كلي تدوين كردهايم به نحوي كه ارائه دهنده خدمت ما متناسب با اين بسته آموزش داده ميشود تا بتواند خدمات لازم را براي گروه هدف اين برنامهها تامين كند.
نظر شما